Copil la spital, după ce, rămas nesupravegheat, a încercat să treacă strada!

Victima, un copil de 5 ani, a fost transportată la secția de Pediatrie a Spitalului Mavromati, prezentând mai multe contuzii. 

Copil la spital, după ce, rămas nesupravegheat, a încercat să treacă strada!

Accidentul rutier s-a petrecut miercuri la amiază, în localitatea Mesteacăn. Copilul în vârstă de 5 ani, nesupravegheat de părinți, s-a angajat în travesarea drumului comunal prin spatele unei mașini parcate, în fugă și fără să se asigure.

Minorul a fost acroșat de un autoturism care era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 37 de ani. În urma accidentului, copilul a fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM) și transportat la secția de Pediatrie a Spitalului Mavromati, el prezentând mai multe contuzii. Poliția a deschis o anchetă în acest caz, pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs evenimentul rutier.
 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

847 de locuri de muncă vacante în această săptămână. VEZI și oferta angajatorilor din alte județe!

Luni, 12 Noiembrie 2018
666

847 de locuri de muncă vacante, anunțate în această săptămână de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani.Cu un salariu de 3174 lei, Direcția Silvică Bo...

Magda Ursache: 1918-2018

Luni, 12 Noiembrie 2018
160

"Vremea vremuieşte şi timpul trage nădejde"                                       &nb...

Și-a falsificat permisul de conducere, dar a fost descoperit!

Luni, 12 Noiembrie 2018
386

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca au depistat un tânăr cu dublă cetăţenie română - R. Moldova, care a prezentat la control un permis...