Copil de doi ani și patru luni opărit cu apă fierbinte, trimis la Iași în stare gravă!

Copil de doi ani și patru luni opărit cu apă fierbinte, trimis la Iași în stare gravă!

S-a întâmplat la Todireni, vineri dimineață. Din primele informații, copilul se afla cu mama în locuință. În momentul în care mama a luat vasul cu apă fierbinte de pe aragaz, s-a dezechilibrat și a scăpat oala cu lichidul fierbinte. Copilul, care se afla foarte aproape de mamă, a fost opărit pe piept și pe mâna stângă. 

Femeia a sunat la 112, la fața locului ajungând un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță. Copilul a primit primul ajutor, apoi a fost transportat la Secția de Pediatrie a Spitalului Mavromati. Medicii au decis, ulterior, ca pacientul să fie transferat la Iași, pentru tratament de specialitate.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
32

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
67

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
94

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...