Copii salvați de propriul tată: I-a ars cu țigara pe mâini!

În mod repetat, botoșăneanul în vârstă de 29 de ani a agresat-o pe mama copiilor, cei mici fiind obligați să asiste la scandalurile din casă. Acum, bărabtul a ajuns în Arestul IPJ, iar copiii sunt internaţi în regim de urgenţă într-o instituție a statului.

Copii salvați de propriul tată: I-a ars cu țigara pe mâini!
În cursul zilei de luni, poliţiştii municipiului Botoşani au fost sesizaţi de către reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani cu privire la faptul că un bărbat de 29 de ani, din municipiul Botoşani, a exercitat acte de violenţă asupra copiilor săi minori.
 
Din cercetări a reieşit faptul că acesta, în luna aprilie 2018, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a provocat copiilor săi minori, de 3, respectiv 5 ani, arsuri la nivelul mâinilor, cu o ţigară.

Totodată, bărbatul a exercitat acte de violenţă şi asupra soţiei sale, în vârstă de 27 de ani, minorii asistând la acest comportament.

Cei doi minori au fost internaţi în regim de urgenţă în Centrul de Primire a Copilului în Regim de Urgenţă Botoşani.

"În cauză a fost deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorului şi violenţă în familie, bărbatul fiind reţinut pentru 24 de ore în arestul IPJ Botoşani. În cursul zilei de astăzi acesta va fi prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă", a precizat  inspector de poliţie Maria Carp, purtător de cuvânt al Inspectoratului. de Poliție Județean Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
13

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
141

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
338

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....