Cad copacii ca popicele în municipiul Botoşani! FOTO
UPDATE!

Cad copacii ca popicele în municipiul Botoşani! FOTO

Un copac s-a rupt, joi după-amiază, şi s-a prăbuşit peste firele din reţeaua de electricitate de pe Bulevardul M. Eminescu, în faţa Liceului de Artă "Ştefan Luchian".

Pomul a căzut şi peste un indicator rutier aflat lângă trecerea de pietoni din zonă iar norocul a făcut că în acel moment nu trecea nicio persoană pe trotuar.

Crengile copacului rupt au blocat şi partea carosabilă, la faţa locului intervenind pompierii pentru degajare.

În ultimele zile au fost mai multe incidente de acet gen în municipiul Botoşani., dar şi în judeţ, în urma furtunilor. Mai mulţi copaci s-au rupt şi au produs şi pagube materiale după ce au căzut peste maşini. 

UPDATE

La scurt timp după intervenţia de la Liceul de Artă, pompierii au fost solicitaţi să intervină în alte două zone din municipiul Botoşani. Un copac a fost rupt de vânt pe Bulevardul M. Eminescu, în apropiere de Şcoala 10, iar pe strada Mihail Kogălniceanu un pom a căzut peste o maşină aflată în mers. Autoturismul a fost avariat în partea din faţă.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Comunicat - Lucian Trufin: "În atenția fermierilor botoșăneni. Urmează ultimele sesiuni pentru accesarea fondurilor destinate tinerilor fermieri și dezvoltării fermelor mici!"

astăzi, 09:05
23

Vineri, 20 iulie 2018,pe site-ul Agenției pentru Finațarea Investiților Rurale au fost publicate variantele finale aleGhidurilor de finațare pentru submăsura 6.1 “Sprijin pentru instalarea ...

Mergi la mare în Bulgaria? Atenție la mafioţii care se folosesc de minore pentru a jefui turiştii!

astăzi, 08:35
213

Mai mulţi utilizatori ai platformei TripAdvisor au atras atenţia asupra faptului că pe plajele din Bulgaria, precum Bansko, Nisipurile de Aur sau Sunny Beach, mafioţii se folosesc de fete minore p...

Transportat la Iași în stare gravă: Bărbat prăbușit în mijlocul drumului, după o bătaie soră cu moartea!

astăzi, 08:06
514

Găsit de oamenii din sat prăbușit în mijlocul drumului, bărbatul în vârstă de 39 de ani, din Bălușeni, a fost dus la Unitatea de Primire Urgențe în noaptea de vineri sp...