Cad copacii ca popicele în municipiul Botoşani! FOTO
UPDATE!

Cad copacii ca popicele în municipiul Botoşani! FOTO

Un copac s-a rupt, joi după-amiază, şi s-a prăbuşit peste firele din reţeaua de electricitate de pe Bulevardul M. Eminescu, în faţa Liceului de Artă "Ştefan Luchian".

Pomul a căzut şi peste un indicator rutier aflat lângă trecerea de pietoni din zonă iar norocul a făcut că în acel moment nu trecea nicio persoană pe trotuar.

Crengile copacului rupt au blocat şi partea carosabilă, la faţa locului intervenind pompierii pentru degajare.

În ultimele zile au fost mai multe incidente de acet gen în municipiul Botoşani., dar şi în judeţ, în urma furtunilor. Mai mulţi copaci s-au rupt şi au produs şi pagube materiale după ce au căzut peste maşini. 

UPDATE

La scurt timp după intervenţia de la Liceul de Artă, pompierii au fost solicitaţi să intervină în alte două zone din municipiul Botoşani. Un copac a fost rupt de vânt pe Bulevardul M. Eminescu, în apropiere de Şcoala 10, iar pe strada Mihail Kogălniceanu un pom a căzut peste o maşină aflată în mers. Autoturismul a fost avariat în partea din faţă.






 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sucevean prins la Botoșani cu un transport de material lemnos neînregistrat corect!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
60

Marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Pomârla au oprit pentru control, pe drumul public din comuna Șendriceni, o autoutilitară condusă de un bărb...

ITM le-a pus gând rău angajatorilor din panificație: Sute de mii de lei amendă pentru nerespectarea normelor de siguranță a muncii!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
106

În perioada 09 -12.04.2024, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții, a avut loc Campania Națională pentru verificarea modului în care sunt respectate prevederile lega...

Bărbat de 62 de ani din Dorohoi a produs un accident după ce s-a urcat băut la volan!

Miercuri, 17 Aprilie 2024
139

În cursul zilei de marți,16 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi au fost sesizați cu privire la faptul că pe o stradă din municipiul Dorohoi s-a produs un acc...