Cad copacii ca popicele în municipiul Botoşani! FOTO
UPDATE!

Cad copacii ca popicele în municipiul Botoşani! FOTO

Un copac s-a rupt, joi după-amiază, şi s-a prăbuşit peste firele din reţeaua de electricitate de pe Bulevardul M. Eminescu, în faţa Liceului de Artă "Ştefan Luchian".

Pomul a căzut şi peste un indicator rutier aflat lângă trecerea de pietoni din zonă iar norocul a făcut că în acel moment nu trecea nicio persoană pe trotuar.

Crengile copacului rupt au blocat şi partea carosabilă, la faţa locului intervenind pompierii pentru degajare.

În ultimele zile au fost mai multe incidente de acet gen în municipiul Botoşani., dar şi în judeţ, în urma furtunilor. Mai mulţi copaci s-au rupt şi au produs şi pagube materiale după ce au căzut peste maşini. 

UPDATE

La scurt timp după intervenţia de la Liceul de Artă, pompierii au fost solicitaţi să intervină în alte două zone din municipiul Botoşani. Un copac a fost rupt de vânt pe Bulevardul M. Eminescu, în apropiere de Şcoala 10, iar pe strada Mihail Kogălniceanu un pom a căzut peste o maşină aflată în mers. Autoturismul a fost avariat în partea din faţă.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scandalagiul de la UPU, arestat preventiv: Este cercetat pentru lovituri cauzatoare de moarte!

Luni, 18 Februarie 2019
454

Incidentul care l-a adus în atenția opiniei publice s-a produs vineri seara, la UPU. Supărat că așteaptă prea mult pe hol, bărbatul a devenit recalcitrant și a distrus un geam, personalul...

Manager nou la un spital din municipiul Botoșani!

Luni, 18 Februarie 2019
508

Manager nou la Spitalul de Recuperare "Sf. Gheorghe" din Botoșani, după ce madatul lui Sorin Radu a încetat, iar în locul lui a fost desemnat un interimar.Este vorba d...

"Paradise Valley", noua producție marca Lykos Film. "Îmi pare nespus de rău că încă nu am reușit să aducem echipele de filmare la Botoșani!"

Luni, 18 Februarie 2019
232

S-au încheiat filmările lungmetrajului "Paradise Valley", scris de Ieva Lykos, originară din Botoșani, și scenarista americană Dena McKinnon, regizat de italianul Carlo Fusco.Guvernul am...