Contrabandă cu miez de nucă la frontieră!

400 kilograme de miez de nucă, fără documente de provenienţă! Cele două femei au declarat că intenţionau să comercializeze întreaga cantitate de nucă în judeţul Botoşani.

Contrabandă cu miez de nucă la frontieră!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoşani au depistat în trafic două femei care transportau, în portbagajul şi pe bancheta din spate a autoturismului în care se aflau, mai mulţi saci cu miez de nucă, fără a deţine documente de provenienţă.
 
Duminică dimineaţă, polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al  Poliției de Frontieră Botoşani - I.T.P.F. Iași, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice în zona de competenţă, au oprit în trafic pentru control, pe raza localității de frontieră Brăteni, un autoturism marca VW, condus de o femeie, M. F., cetăţean moldovean în vârstă de 48 de ani, care era însoţită de o altă femeie, tot cetăţean moldovean S.S., în vârstă de 51 de ani.

La controlul efectuat asupra autoturismului, poliţiştii de frontieră au descoperit în portbagajul maşinii şi pe bancheta din spate mai mulţi saci ce conţineau aproximativ 400 kilograme de miez de nucă, pentru care femeile nu deţineau documente de provenienţă. Cele două persoane au declarat că intenţionau să comercializeze întreaga cantitate de nucă în judeţul Botoşani.

"În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, întreaga cantitate de miez de nucă, în valoare de 8.000 lei, fiind ridicată în vederea confiscării şi predării unei societăţi de profil pentru valorificare. Autoturismul în valoare de 18.400 lei a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor", a precizat purtătorul de cuvânt din cadrul S.T.P.F. Botoşani, subcomisar de poliţie Minodora Răcnea.

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
124

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
82

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
166

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...