Consilierii municipali, întruniţi în şedinţă pentru sinistraţii din blocul explodat. Apel din partea primarului Flutur

Mai mulţi proprietari din blocul în care a avut loc explozia în urmă cu aproape o săptămână sunt prezenţi în Sala Mare a Consiliului Municipal, la şedinţa extraordinară în care se va aproba rectificarea bugetară.

Consilierii municipali, întruniţi în şedinţă pentru sinistraţii din blocul explodat. Apel din partea primarului Flutur

Din banii rezultaţi în urma rectificării dar şi al rezultatelor anchetelor sociale efectuate în fiecare familie ce locuieşte în blocul din Primăverii 18, se vor aloca ajutoare financiare în valoare maximă de 2.000 de lei, pentru reparaţiile necesare în imobil. Suma totală ce va fi împărţită este de 24.000 de lei. Rectificarea bugetară a fost votată în unanimitate.

După ce proiectul a fost aprobat, primarul Cătălin Flutur a făcut un apel la toţi botoşănenii, inclusiv la aleşii municipali, să acorde ajutoare financiare botoşănenilor care în acest moment sunt într-o situaţie deosebită.

"Profit de ocazie şi de faptul că suntem toţi într-un cadru oficial să fac un apel către toţi botoşănenii şi toate firmele care ar putea să ajute aceste familii, situaţia nu este deloc simplă acolo. Chiar şi pe dumneavoastră vă rog, poate reuşim să dăm măcar o parte din indemnizaţia pe o lună să ajutăm aceste familii. Nu ştim, ori în după-amiaza aceasta ori mâine vom şti cât va costa măcar estimativ partea de proiectare, reparaţia, asta ne va spune expertul, dar ideea este că trebuie să le facem în cel mai scurt timp posibil, a venit deja anotimpul ploios, vine frigul, ca să putem să ajutăm mai repede. O să rog şi pe proprietarii de acolo şi Asociaţia de Proprietari să se mişte mai repede cu actele. Acestea nu pot fi făcute decât între expert, proiectant, constructor şi asociaţie şi, vă rog să o luaţi ca pe un apel din partea mea, să ajutăm cetăţenii din blocul sinistrat", a spus Cătălin Flutur.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Arestată în Rusia pentru spionaj în favoarea României!

Marţi, 19 Iunie 2018
777

Carina Țurcan, membră a Consiliului de Administraţie al companiei Inter Rao, a fost arestată fiind acuzată de spionaj în favoarea statului român au afirmat surse apropiate anchetei pe...

Sfârșit cumplit pentru o botoșăneancă: Și-a tăiat venele și apoi s-a spânzurat într-o pensiune!

Marţi, 19 Iunie 2018
4785

Sâmbătă, 16 iunie, în jurul prânzului,  într-o pensiune din zona Ursuleți, aproape de Piatra-Neamț, a fost găsită decedată o persoană de sex feminin.În u...

Guvernul anunță că dă 500 de euro pe lună pentru fiecare asistat social angajat: Nu-i mai sprijinim pe cei care pot munci, dar nu vor!

Marţi, 19 Iunie 2018
530

Lia Olguta Vasilescu a anuntat marti ca Guvernul PSD-ALDE schimba strategia si nu-i mai sustine pe cei care au putere de munca dar prefera sa stea pe ajutoare sociale si somaj. In schimb, ii va recomp...