Concurs de titularizare cu zeci de absenți la Botoșani. Alți candidați s-au retras din competiție!

Concurs de titularizare cu zeci de absenți la Botoșani. Alți candidați s-au retras din competiție!

533 de candidați s-au înscris la concursul de titularizare, la nivelul județului Botoșani. Dintre aceștia, 69 au absentat, iar 57 s-au retras din competiție în momentul în care au văzut subiectele.

De asemenea, conform datelor prezentate de Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, o lucrare a fost anulată, astfel că în final au ajuns la corectură 407 lucrări. 

După aflarea rezultatelor, în zilele de 17 și 18 iulie se pot depune contestațiile, iar pe 24 iulie vor fi afișate rezultatele finale. 

Titularizarea este concursul naţional prin care profesorii ocupă posturile didactice sau catedrele vacante în învăţământul preuniversitar. Concret, titularizarea reprezintă angajarea pe perioadă nedeterminată. Condiția pentru a obține titularizarea este obținerea unei note de minimum 7 atât la examenul de astăzi, cât şi la inspecţia specială la clasă. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
533

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
77

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
96

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...