Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti, victima intr-un accident in care doi oameni au murit! FOTO
ACCIDENT!

Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti şi un alt militar sunt printre victimele accidentului rutier petrecut, miercuri la prânz, în localitatea Ştefan cel Mare, din judeţul Constanţa, soldat cu doi morţi. Cei doi militari grav răniţi au fost duşi la Spitalul Judeţean Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti, victima intr-un accident in care doi oameni au murit! FOTO

Potrivit unui comunicat al Ministerului Apărării Naţionale, comandantul Bazei aeriene 86 Feteşti „Gheorghe Mociorniţă”, generalul de flotilă aeriană Cătălin Băhneanu, a fost rănit în accidentul produs miercuri, în jurul orei 12.30, pe DN 22 C, între localitatea Ştefan cel Mare şi municipiul Constanţa. În accident a mai fost rănit plutonierul major Dan Nica, şoferul autoturismului militar, potrivit News.ro, citat de Digi24.ro.

„Militarii, care se deplasau de la Feteşti spre Baza aeriană de la Mihail Kogălniceanu, au primit primele îngrijiri la faţa locului de la echipaje ale SMURD şi sunt transferaţi la unităţi medicale”, se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor Servicului Judeţean de Ambulanţă, şoferul autoturismului a suferit un şoc hipovolemic, fiind preluat cu elicopterul SMURD la unitatea medicală, iar comandantul Bazei aeriene a fost diagnosticat cu fractură deschisă de femur, luat de ambulanţa SMURD, ambii fiind intubaţi şi transportaţi la Spitalul Judeţean Cosntanţa pentru îngrijiri medicale.

În accidentul rutier petrecut, miercuri pe DN22C Murfatlar – Cernavodă, în dreptul localităţii Ştefan cel Mare, au fost implicate două autoturisme şi un autotren. În urma impactului, două persoane au murit, un bărbat şi o femeie, şi alte două au fost rănite, victimele fiind încarcerate.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...