Circula cu 116 km/h, pe un sector de drum limitat la 60! Șoferița din Botoșani a rămas fără permis!

Circula cu 116 km/h, pe un sector de drum limitat la 60! Șoferița din Botoșani a rămas fără permis!

O femeie de 31 ani, din județul Botoşani, a fost sancţionată contravenţional cu amendă în cuantum de 1.305 de lei, după ce a fost prinsă "pe picior greșit" de către polițiști. Mai mult, femeia a rămas și fără permisul de conducere.

Botoșăneanca în vârstă de 31 de ani a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, întrucât a condus un autoturism pe D.E. 583, pe raza comunei Leţcani, județul Iași, cu viteza de 116 km/h, pe un sector de drum limitat la 60 km/h.

Polițiștii au avut de furcă, în cele două zile de weekend, cu șoferii indisciplinați, cei mai mulți conducatori auto fiind depistați circulând cu viteză. Astfel, din 36 de permise de conducere reținute, 31 au avut drept cauză nerespectarea regimului legal de viteză.

În afara acestor măsuri, au fost aplicate 382 de sancţiuni contravenţionale în valoare de 183.105 de lei, dintra care 236 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 146 pentru alte abateri.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
97

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
91

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
91

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...