Cineva a sunat la ușă. Când a deschis...

Tupeu incredibil pentru un botoșănean în vârstă de 21 de ani. Acesta a sunat la ușa unui apartament, iar când i s-a deschis, a smuls telefonul din mâna unei tinere de 19 ani, apoi s-a făcut nevăzut. 

Cineva a sunat la ușă. Când a deschis...
În cursul zilei de miercuri, poliţiştii au identificat un tânăr de 21 de ani, din municipiul Botoşani, bănuit de comiterea unui furt.
 
Cu ocazia cercetărilor efectuate a rezultat că, în urmă cu două zile, tânărul a sunat la un apartament, iar în momentul în care persoana vătămată, o tânără în vârstă de 19 ani, a deschis uşa, i-a sustras telefonul pe care aceasta îl avea în mână, ulterior părăsind locul faptei.
 
"În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, ce urmează să fie soluţionat conform prevederilor Codului de Procedură Penală", informează inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
156

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
286

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
131

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...