Chilipir păgubos: A plătit 750 de euro şi s-a ales cu un dosar penal!

Botoșăneanul a cumpărat autoturismul de la un bărbat din judeţul Botoşani, plătind suma de 750 de euro, fără a avea cunoştinţă că documentele maşinii sunt false.
 

Chilipir păgubos: A plătit 750 de euro şi s-a ales cu un dosar penal!

Poliţiştii de frontieră botoşăneni au depistat în trafic un cetățean român care conducea un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria, pentru care a prezentat documente false.

În data de 14 martie, în jurul orei 14.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Dorohoi au oprit în trafic, în localitatea de frontieră Broscăuţi, judeţul Botoşani, un autoturism marca Opel, înmatriculat în Bulgaria.

La volanul autoturismului se afla cetăţeanul român Cosmin H., de 20 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani. Poliţiştii de frontieră au avut suspiciuni cu privire la autenticitatea poliţei de asigurare auto tip carte verde, a certificatului de înmatriculare şi a certificatului de inspecţie tehnică periodică, fapt pentru care au condus persoana şi autoturismul la sediul sectorului.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că documentele prezentate la control nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unora autentice, fiind false total.

Bărbatul a declarat că în luna decembrie 2016 a cumpărat autoturismul de la un bărbat din judeţul Botoşani, plătind suma de 750 de euro, fără a avea cunoştinţă că documentele maşinii sunt false.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  uz de fals şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat, care nu are drept de circulaţie în România.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
23

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
26

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
58

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...