​Cetăţeni din Bangladesh, depistaţi de poliţiştii de frontieră botoşăneni!

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au depistat opt cetățeni Bangladesh care au încercat să intre ilegal în România.

​Cetăţeni din Bangladesh, depistaţi de poliţiştii de frontieră botoşăneni!
În data de 29 septembrie 2018, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani - I.T.P.F. Iaşi au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.
 
Astfel, polițiștii de frontieră au depistat în municipiul Botoşani un grup de persoane, cetăţeni afro-asiatici care nu își justificau prezența în zonă şi nu vorbeau limba română.

Poliţiştii de frontieră au încercat legitimarea persoanelor, însă acestea nu aveau asupra lor documente de identitate, fapt pentru care au fost conduse la sediul S.T.P.F. Botoşani, pentru cercetări.
 
"În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, şi au încercat să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar persoanele în cauză au fost predate către Biroul pentru Imigrări al județului Botoșani", a precizat subcomisar de poliţie Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Praf saharian deasupra României. ”Depunerile de praf vor fi vizibile și la nivelul solului!”

astăzi, 13:47
34

O nouă masă de aer încărcată cu praf de origine sahariană va tranzita, începând de azi, de la ora 12.00 și până pe 18 aprilie, la ora 00.00, teritoriul României, c...

Polițiștii de frontieră botoșăneni curăță Prutul de plasele monofilament interzise de lege!

astăzi, 12:32
68

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni, care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu ...

Pasageri cu comportament suspect, polițiștii au găsit droguri sub preșul din mașină!

astăzi, 12:18
140

Astăzi, 16 aprilie 2024, polițiștii au oprit pentru control, pe strada Spiru Haret din municipiul Dorohoi, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din aceeași localitate.În...