​Cetăţeni din Bangladesh, depistaţi de poliţiştii de frontieră botoşăneni!

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au depistat opt cetățeni Bangladesh care au încercat să intre ilegal în România.

​Cetăţeni din Bangladesh, depistaţi de poliţiştii de frontieră botoşăneni!
În data de 29 septembrie 2018, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani - I.T.P.F. Iaşi au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.
 
Astfel, polițiștii de frontieră au depistat în municipiul Botoşani un grup de persoane, cetăţeni afro-asiatici care nu își justificau prezența în zonă şi nu vorbeau limba română.

Poliţiştii de frontieră au încercat legitimarea persoanelor, însă acestea nu aveau asupra lor documente de identitate, fapt pentru care au fost conduse la sediul S.T.P.F. Botoşani, pentru cercetări.
 
"În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, şi au încercat să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar persoanele în cauză au fost predate către Biroul pentru Imigrări al județului Botoșani", a precizat subcomisar de poliţie Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

COD GALBEN pentru mai multe localități din județul Botoșani, până la ora 18.00!

astăzi, 16:28
806

Administrația Națională de Meteorologie a emis Cod Galben pentru mai multe localități din județul Botoșani, atenționarea fiind valabilă până la ora 18.00. Astfel, se va semn...

Metode eficiente de a-ți îmbunătăți memoria și concentrarea înainte de examene

astăzi, 16:06
117

Memoria este precum un muschi care trebuie exersat. Invatarea este un proces care necesita rabdare si cat mai multa practica. Daca inca nu ai gasit metoda sigura care sa te ajute sa memorezi mai reped...

Ministrul Energiei, despre scumpirea gazelor românești: Nu văd care e problema!

astăzi, 14:58
123

Cresterea importurilor de gaze, ca urmare a faptului ca pretul de productie interna pentru agentii economici a devenit mai mare, nu reprezinta o problema, a declarat, marti, ministrul roman al Energie...