​Cetăţeni din Bangladesh, depistaţi de poliţiştii de frontieră botoşăneni!

Polițiștii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani au depistat opt cetățeni Bangladesh care au încercat să intre ilegal în România.

​Cetăţeni din Bangladesh, depistaţi de poliţiştii de frontieră botoşăneni!
În data de 29 septembrie 2018, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Botoșani - I.T.P.F. Iaşi au declanșat o acțiune pe linia prevenirii și combaterii migrației ilegale, în zona de responsabilitate.
 
Astfel, polițiștii de frontieră au depistat în municipiul Botoşani un grup de persoane, cetăţeni afro-asiatici care nu își justificau prezența în zonă şi nu vorbeau limba română.

Poliţiştii de frontieră au încercat legitimarea persoanelor, însă acestea nu aveau asupra lor documente de identitate, fapt pentru care au fost conduse la sediul S.T.P.F. Botoşani, pentru cercetări.
 
"În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt cetăţeni din Bangladesh, cu vârste cuprinse între 17 şi 35 de ani, şi au încercat să intre ilegal în România cu scopul de a ajunge într-un stat din Spațiul Schengen. În cauză, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar persoanele în cauză au fost predate către Biroul pentru Imigrări al județului Botoșani", a precizat subcomisar de poliţie Minodora Răcnea, purtător de cuvânt S.T.P.F. Botoşani.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pacienți în stare gravă, transportați la Iași cu elicopterul SMURD!

Sâmbătă, 23 Martie 2019
759

Medicii botoșăneni au solicitat din nou, sâmbătă, aeronava SMURD, pentru a prelua un pacient aflat în stare gravă și care necesita tratament de specialitate într-o clinică uni...

Împădurire cu ajutorul jandarmilor botoșăneni - FOTO

Sâmbătă, 23 Martie 2019
622

Sâmbătă dimineață, jandarmii botoșăneni i-au sprijinit pe lucrătorii Ocolului silvic Trușești în acțiunea de împădurire a unui teren degradat."Cot la cot, cei pre...

Ministrul Budăi, anunț de UTIMĂ ORĂ - Se fac controale la sânge

Sâmbătă, 23 Martie 2019
615

Ministrul Muncii, Marius Budăi, precizări de ultimă oră în scandalul privind nereguli în prescrierea și administrarea de medicamente copiilor instituționalizați cu afecțiuni psihice."Pre...