Cei trei tâlhari au fost reținuți pentru 24 de ore! Au recunoscut faptele!
BOTOSANI

Indivizii care au terorizat timp de două zile municipiul Botoșani au ajuns în arest, urmând să fie prezentați în fața instanței, fiind acuzați de tâlhărie în formă continuată.

Cei trei tâlhari au fost reținuți pentru 24 de ore! Au recunoscut faptele!

Indivizii care au tâlhărit cinci femei în municipiul Botoșani și una în Suceava au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentați în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Dragoș Moroșanu, Cătălin Aniță și Ionuț Iasciuc au fost audiați în noaptea de vineri spre sâmbătă de către oamenii legii și au recunoscut că au participat la atacuri, dar fiecare a încercat să își minimalizeze faptele, dând vina unul pe celălalt. Anchetatorii au însă probe solide împotriva celor trei.

Cei trei sunt acuzați de către procurori de tâlhărie în formă calificată, în sarcina acestora reținându-se cinci acte materiale.

Pentru capturarea indivizilor, polițiștii botoșăneni au lucrat la foc continuu, făcând eforturi pentru a-i prinde în cel mai scurt timp pe atacatorii care au băgat spaima într-un oraș întreg. Munca oamenilor legilor a fost cu atât mai grea, cu cât indivizii nu au fost surprinși de camerele video montate în oraș și nici victimele nu i-au putut recunoaște.

Dacă vor fi găsiți vinovați, cei trei dorohoieni riscă până la zece ani de pușcărie.

Se pare că cei trei tineri circulau cu taxiul prin municipiul Botoșani, iar când puneau ochii pe victimă cereau taximetristului să oprească, o urmăreau apoi dădeau atacul. Indivizii nu s-au mulțumit doar să le jefuiască pe femei, ci le-au bătut până le-au desfigurat.

Dragoș Moroșanu a fost capturat, vineri seară, de polițiști la Dorohoi, iar Cătălin Aniță și Ionuț Iasciuc au fost prinși câteva ore mai târziu pe o stradă din municipiul Suceava, la scurt timp după ce au atacat o femeie în scara unui bloc. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tragedie la Dorohoi! Un bărbat a decedat după ce a căzut în râul Jijia - FOTO

Luni, 19 Februarie 2018
340

Incidentul s-a petrecut luni, în jurul orei 20.25, când Gheorghe C., un cetățean care lucra într-o curte din apropiere a sesizat faptul că a dispărut brusc lumina care trave...

Viitorul- FC Botoşani 2-1

Luni, 19 Februarie 2018
486

Elevii lui Costel Enache au început bine meciul şi în minutul 10 au beneficiat de un penalty pe care Roman l-a transformat. Gazdele au egalat prin Hagi, în minutul 34 şi au preluat...

Locuri de muncă vacante în Botoșani: O firmă acordă un salariu de peste 4.000 de lei pentru un post cu studii medii!

Luni, 19 Februarie 2018
1267

Mai puțin de 600 de locuri de muncă vacante în acest început de săptămână, anunțate prin Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani. Sunt din nou...