Ce a păţit fostul şef al Poliţiei Rutiere Botoşani, tras pe dreapta de un agent de la circulaţie

Ce a păţit fostul şef al Poliţiei Rutiere Botoşani, tras pe dreapta de un agent de la circulaţie

 ARHIVA  Stiri.Botosani.ro

Fostul şeful al Poliţiei Rutiere Botoşani, Dumitru Zmău, a rămas cu un gust amar după o “întâlnire" în trafic cu un poliţist rutier din judeţul Neamţ.

În urmă cu câteva săptămâni, Zmău era la volanul maşinii sale personale într-o localitate din judeţul Neamţ, iar la intrarea în respectivul sat a fost tras pe dreapta după ce a fost surprins de aparatul radar circulând cu viteză peste limita legală, cu 87 km/h.

Dumitru Zmău susţine că atitudinea agentului rutier care l-a amendat a fost una sfidătoare, angajatul Poliţiei radiind de fericire că l-a amendat.

Fostul şef al Poliţiei Rutiere a povestit toată această păţanie în cadrul şedinţei Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică, de marţi, spunând că sunt unii poliţişti care încă mai au de lucrat la ceea ce înseamnă atitudine în faţa cetăţeanului.

“Se bucura că el m-a prins pe mine. Îmi spune “Ghinion", a moştenit şi el vorba asta, a învăţat-o. Nici nu a avut răbdare să scot certificatul din torpedou şi când a venit cu procesul verbal scria că nu am avut certificat asupra mea. Şi i l-am arătat şi mi-a spus: da ce domnule eu am timp să te aştept până scot certificatul? Şi vine o cunoştinţă de a mea şi îi spune "Domnul a fost şef la circulaţie, la Botoşani". “Nu mă interesează". Şi atunci i-am spus: din cauza asta am făcut palpitaţii la inimă, din cauza omenilor ca tine. Trebuie schimbată atitudinea. Atitudinea poliţistului m-a dezamăgit. Felul în care se bucura, felul în care mă înţepa...", a relatat Dumitru Zmău.

Acesta a spus că şi în timpul în care era în activitate nu a reuşit ca manager să schimbe atitudinea asta pe care o au unii oameni ai legii.
 
“Chestiunea aceasta trebuie să dispară din România. Mulţi ani m-am luptat şi nu am reuşit, a fost un insucces al meu ca manager din structura de Poliţie Rutieră să îl obişnuiesc pe agent să nu se mai bucure de necazul omului", a conchis Zmău.

Şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Cristian Cucoreanu, prezent şi el la şedinţa ATOP, a făcut o glumă şi a spus:

“Domnul Zmău este supărat pentru că amenzile de la regimul rutier sunt venit la bugetul local şi cum este un bun patriot s-a supărat că nu l-a amendat un poliţist din judeţul nostru", concluzionând că nimeni nu este mai presus de lege dacă şi fostul şef al Poliţiei Rutiere a fost amendat.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Află despre noutățile din industria SEO, îmbunătățește-ți cunoștințele și socializează cu oameni deosebiți din domeniu, SEO Vibes on Tour, București

astăzi, 14:42
36

SEO Vibes on Tour este un super eveniment special dedicat celor care pasionați de lumea SEO, iar scopul lui este de a aduce împreună specialiștii de SEO pentru a-și îmbunătăți cuno...

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
192

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
2000

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...