Cascadorie cu un BMW pe un drum din judeţul Botoşani! O fetiţă a fost rănită grav! FOTO

Un tânăr aflat la volanul unui BMW a provocat, marţi la amiază, un cumplit accident în urma căruia o fetiţă în vârstă de 8 ani a fost grav rănită.

Cascadorie cu un BMW pe un drum din judeţul Botoşani! O fetiţă a fost rănită grav! FOTO

Accidentul a avut loc în centrul localităţii Stroieşti, din comuna Lunca. Şoferul, Constantin B., în vârstă de 23 de ani, din Sulița, a pierdut la un moment dat controlul asupra volanului, s-a izbit într-un gard din fier beton, a ricoşat în alt gard, a sărit peste un şanţ şi a ajuns mai apoi în mijlocul drumului. 

În maşină cu acesta se afla şi nepoata sa în vârstă de 8 ani. Şoferul a sunat la 112, spunând că s-a lovit la cap, fiind însă mai îngrijorat pentru copilă. La locul solicitării a plecat echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Cadrele medicale au găsit-o pe fetiţă în stare gravă, aceasta fiind transportată la Secţia de Pediatrie.

Şoferul împrumutase maşina de la sora lui. Tânărul le-a spus poliţiştilor că a pierdut controlul volanului după ce s-ar fi ferit de un câine dar ancheta oamenilor legii va stabili cu exactitate care este cauza producerii accidentului. Se pare că acesta circula cu viteză mare, după cum susţin unii martori.

BMW-ul a fost puternic avariat. Impactul a fost atât de violent că roata de rezervă şi lucrurile care mai erau în portbagaj au zburat într-o curte. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat lovit pe trecerea de pietoni. Cum se apără șoferul care a produs accidentul! FOTO

astăzi, 06:49
112

Tot mai dese accidentele produse pe trecerea de pietoni, în municipiul Botoșani! Dacă pietonii se apără, spunând că aveau prioritate întrucât se aflau pe marcajul pie...

Gata cu chinul micuților bolnavi: Aparat pentru detectarea venelor la copii, la Spitalul Mavromati!

astăzi, 06:36
11

În urmă cu mai bine de un an, opinia publică din Botoșani  își manifesta indignarea cu privire la faptul că o fetiță de doar 9 luni, care fusese adusă la Secția de Pedia...

14 medalii obținute de sportivii de la Taekwondo Botoșani la prima competitie de Taekwondo WT din 2018! FOTO

Joi, 22 Martie 2018
364

Debut cu dreptul pentru sportivii legitimați la Clubul Sportiv Real Taekwondo Botoșani la prima competiție de taekwondo wt din anul competițional 2018.În perioada 17-18 martie 2018, &ici...