Cascadorie cu un BMW pe un drum din judeţul Botoşani! O fetiţă a fost rănită grav! FOTO

Un tânăr aflat la volanul unui BMW a provocat, marţi la amiază, un cumplit accident în urma căruia o fetiţă în vârstă de 8 ani a fost grav rănită.

Cascadorie cu un BMW pe un drum din judeţul Botoşani! O fetiţă a fost rănită grav! FOTO

Accidentul a avut loc în centrul localităţii Stroieşti, din comuna Lunca. Şoferul, Constantin B., în vârstă de 23 de ani, din Sulița, a pierdut la un moment dat controlul asupra volanului, s-a izbit într-un gard din fier beton, a ricoşat în alt gard, a sărit peste un şanţ şi a ajuns mai apoi în mijlocul drumului. 

În maşină cu acesta se afla şi nepoata sa în vârstă de 8 ani. Şoferul a sunat la 112, spunând că s-a lovit la cap, fiind însă mai îngrijorat pentru copilă. La locul solicitării a plecat echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Cadrele medicale au găsit-o pe fetiţă în stare gravă, aceasta fiind transportată la Secţia de Pediatrie.

Şoferul împrumutase maşina de la sora lui. Tânărul le-a spus poliţiştilor că a pierdut controlul volanului după ce s-ar fi ferit de un câine dar ancheta oamenilor legii va stabili cu exactitate care este cauza producerii accidentului. Se pare că acesta circula cu viteză mare, după cum susţin unii martori.

BMW-ul a fost puternic avariat. Impactul a fost atât de violent că roata de rezervă şi lucrurile care mai erau în portbagaj au zburat într-o curte. 


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Accident pe Împărat Traian! Un botoşănean a ajuns la spital!

Vineri, 22 Septembrie 2017
2256

Bărbatul de 51 de ani tocmai traversa strada Împărat Traian, undeva în zona dispensarelor medicale, când un Opel Astra, condus de un bărbat de 43 de ani din Mileanca, l-a surprins...

Efective sporite de jandarmi la manifestările din weekend și la protestul din Piața Revoluției

Vineri, 22 Septembrie 2017
850

La misiunile de asigurare a ordinii şi siguranţei la manifestările publice, precum Festivalul Mărului din localitatea Băiceni, meciurile de fotbal de la Săveni, Dorohoi şi Darabani şi la patru...

Pentru părinții și adolescenții din Botoșani: Ateliere interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră"

Vineri, 22 Septembrie 2017
517

Sâmbătă, 23 septembrie, părinții și adolescenții din Botoșani sunt invitați să participe la atelierele interactive "Mesajele mediatice din mintea noastră", susținute de Dan ...