Cascadorie cu un BMW pe un drum din judeţul Botoşani! O fetiţă a fost rănită grav! FOTO

Un tânăr aflat la volanul unui BMW a provocat, marţi la amiază, un cumplit accident în urma căruia o fetiţă în vârstă de 8 ani a fost grav rănită.

Cascadorie cu un BMW pe un drum din judeţul Botoşani! O fetiţă a fost rănită grav! FOTO

Accidentul a avut loc în centrul localităţii Stroieşti, din comuna Lunca. Şoferul, Constantin B., în vârstă de 23 de ani, din Sulița, a pierdut la un moment dat controlul asupra volanului, s-a izbit într-un gard din fier beton, a ricoşat în alt gard, a sărit peste un şanţ şi a ajuns mai apoi în mijlocul drumului. 

În maşină cu acesta se afla şi nepoata sa în vârstă de 8 ani. Şoferul a sunat la 112, spunând că s-a lovit la cap, fiind însă mai îngrijorat pentru copilă. La locul solicitării a plecat echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă. Cadrele medicale au găsit-o pe fetiţă în stare gravă, aceasta fiind transportată la Secţia de Pediatrie.

Şoferul împrumutase maşina de la sora lui. Tânărul le-a spus poliţiştilor că a pierdut controlul volanului după ce s-ar fi ferit de un câine dar ancheta oamenilor legii va stabili cu exactitate care este cauza producerii accidentului. Se pare că acesta circula cu viteză mare, după cum susţin unii martori.

BMW-ul a fost puternic avariat. Impactul a fost atât de violent că roata de rezervă şi lucrurile care mai erau în portbagaj au zburat într-o curte. 










 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce s-a întâmplat cu Ayan după ce a fost găsit. ”A vorbit tot drumul, spunea că a văzut un lup…”

astăzi, 07:38
1635

Băiețelul era sprijinit de un copac, epuizat și speriat, în apropierea unei lăcaș de cult, la câțiva kilometri de locul în care fusese văzut ultima dată.Copilul a fost ur...

Doliu în mediul academic, s-a stins un profesor care a pregătit studenți și la Botoșani!

astăzi, 07:10
619

Din rândul universitarilor de la departamentul de Căi de Comunicații și Fundații de la Facultatea de Construcții și Instalații, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Ia...

Calendar ortodox: Îi cinstim pe Sfinţii Mucenici Hrisant şi Daria, Claudiu şi Ilaria; Sfântul Mucenic Marian diaconul (Zi aliturgică. Canonul Mare)

astăzi, 07:00
31

Sfântul Hrisant († 283) era din Egipt, dar s-a mutat la Roma împreună cu tatăl său, Polemon, care era păgân. După ce a învăţat toată filosofia păgână, Hr...