Casa socrilor unui parlamentar de Botoşani, călcată de hoţi!

Casa familiei unui parlamentar din Botoşani a fost călcată de hoţi. S-a întâmplat în noaptea de sâmbătă spre duminică, iar poliţiştii au deschis un dosar penal.

Casa socrilor unui parlamentar de Botoşani, călcată de hoţi!

   Foto: Arhiva Stiri.botosani.ro

Spargerea a fost reclamată de socrul senatorului PSD Doina Federovici, care locuieşte în comuna Stăuceni. Socrii parlamentarului nu dormeau în imobilul în care au intrat hoţii, ci într-o anexă aflată în imediata apropiere. Spargerea a fost descoperită duminică dimineaţă, când cei doi soţi, trecuţi de 70 de ani, au observat că lucrurile din casă au fost răvăşite.

Socrul parlamentarului a sunat la 112 şi a reclamat la poliţie faptul că persoane necunoscute i-au forţat uşa de la intrarea principală în casă şi au pătruns în interiorul imobilului, însă nu au luat bunuri de valoare, pentru că cei doi oameni nici nu aveau astfel de bunuri în casă.

La locuinţa soţilor Federovici au fost criminaliştii, care au prelevat mai multe probe. Având în vedere aceste aspecte, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru tentativă de furt şi caută acum autorii. 

Nu ar fi primul imobil călcat de hoţi în ultima perioadă în comuna Stăuceni, fiind şi alte persoane care ar fi fost vizitate de răufăcători. 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
22

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
66

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
256

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...