Casă din municipiul Botoșani, afectată de un incendiu în prag de iarnă!

Casă din municipiul Botoșani, afectată de un incendiu în prag de iarnă!

   Foto: Arhiva Stiri.Botosani.ro

Necaz într-o familie din municipiul Botoșani. Casa în care aceasta locuia a fost distrusă parțial, marți, într-un incendiu.

Imobilul este situat pe strada Vâlcelei, iar în momentul izbucnirii incendiului acasă era capul familiei. Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, s-a întors, dimineață, de la serviciu și a făcut focul în centrala aflată într-o anexă de lângă casă, după care s-a culcat. La scrut timp a observat fum în încăpere și a sunat la 112 să ceară ajutor. 

La fața locului s-au deplasat două echipaje din cadrul Inspectoratului Județean pentru Situații de Urgență, un echipaj de ambulanță, precum și polițiștii.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul, fiind distrusă camera centralei, o anexă, focul afectând și acoperișul casei.

Incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum neizolat termic față de materialel combustible, acesta extinzându-se cu repeziciune și din cauza izolației de la nivelul acoperișului. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Vești sumbre pentru bugetari: din ianuarie anul viitor revine impozitarea progresivă!

Luni, 18 Martie 2024
302

Salariile bugetarilor ar putea îngheța pentru a reduce cheltuielile. Mai mult, anunță Marcel Boloș, ministrul de finanțe, impozitarea progresivă ar putea fi implementată în Rom&acir...

Mama lui Ayan, mesaj emoționant către comunitate: ”Este pentru prima dată când mă mândresc ca sunt româncă!”

Luni, 18 Martie 2024
5455

Ayan locuia la Tudora, cu bunicii, iar părinții munceau în Londra. Duminică, o veste cruntă i-a năucit: copilul lor nu era de găsit.Au urmat mai bine de 24 de ore de căutări, cu o mo...

Patru tineri din Botoșani, deținători de droguri, depistați și sancționați de jandarmi!

Luni, 18 Martie 2024
215

La finalul săptămânii trecute, în urma acțiunilor executate de jandarmii botoșăneni împreună cu Serviciul Județean de Combatere a Criminalității Organizate Botoșani î...