Căruțaș pericol public: Beat și fără vestă reflectorizantă, circula noaptea pe șosea!

Căruțaș pericol public: Beat și fără vestă reflectorizantă, circula noaptea pe șosea!
O mașină condusă de o femeie de 28 de ani s-a izbit, miercuri seara, într-o căruță condusă de un bărbat beat și fără vestă reflectorizantă, care a virat la stânga fără să se asigure! În urma impactului, două persoane au fost rănite, căruțașul și o femeie aflată în atelaj.  

În seara zilei de miercuri, mașina condusă de o femeie de 28 de ani, din comuna Santa Mare, care circula pe relaţia Ştefăneşti-Santa Mare, a intrat în coliziune cu o căruță care efectua viraj la stânga pentru a pătrunde pe un drum secundar şi al cărui conducător nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.
 
În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului atelajului, un bărbat în vârstă de 53 de ani, precum şi a unei femei de 46 de ani, pasageră în atelaj. Cei doi au fost transportaţi la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.
 
Ambii conducători de vehicule au fost testaţi alcoolscopic, rezultatul fiind negativ în cazul conducătoarei auto, respectiv 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului de atelaj.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Inconștiența unei mame i-a uimit peste măsură pe medicii din Botoșani!

Joi, 18 Aprilie 2019
1029

Deși a mai născut de șase ori până acum, femeia în vârstă de 41 de ani, însărcinată pentru a șaptea oară, nu doar că nu a mers niciodată la medic timp de nouă luni,...

La mulți ani, Gheorghe-Mihai CORON!

Joi, 18 Aprilie 2019
50

Gheorghe Mihai Coron s-a născut pe 19 aprilie 1938, în satul Todireni, din judeţul Botoşani. Este un apreciat pictor şi profesor, cu lucrări în colecţii de stat şi în străin...

Bursele sociale pe motive medicale: Controverse din cauza unui Ordin al Ministerului Educației!

Joi, 18 Aprilie 2019
409

Unde-i lege nu-i tocmeală, unde-i ordin, cu plăcere! Cam așa s-ar putea rezuma problema creată de acordarea burselor sociale pe motive medicale, care stârnește în municipiul Botoșani...