Căruțaș la spital, după ce o mașină a acroșat atelajul!

Căruța nu era echipată corespunzător pe timpul nopţii cu elemente reflectorizante sau lumină de culoare albă montată în partea laterală stângă, iar conducătorul acestuia nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

Căruțaș la spital, după ce o mașină a acroșat atelajul!
Marți, un bărbat în vârstă de 44 de ani se deplasa cu mașina pe drumul naţional DN 29 A. Pe raza localităţii Bajura, conducătorul auto a acroșat o căruță care se deplasa pe acelaşi sens de mers.
 
Din cercetările Poliției, a reieşit faptul că atelajul hipo nu era echipat corespunzător pe timpul nopţii cu elemente reflectorizante sau lumină de culoare albă montată în partea laterală stângă, iar conducătorul acestuia nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

Conducătorii mașinii implicate în accidentul rutier spune că în căruță se afla și un copac așezat pe diagonala atelajului, iar tulpina acestuia atârna în afară. 

"Nu am intrat în plin în căruță, am acroșat ușor lateral dreapta. Veneam din spate, căruța nu avea semnalizare, iar cei din căruță erau băuți.  În vârful căruței aveau un copac așezat pe diagonală. Eu când am intrat în depășire am acroșat tulpina copacului. Mi-am spart parbrizul, geamul lateral la mașină, plus cupola. Mi-a intrat bușteanul în mașină, practic, prin cupolă", spune șoferul mașinii.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului atelajului, în vârstă de 40 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul auto implicat în accident a fost testat alcoolcopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.

 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Magda URSACHE: Etic, estetic sau "est-etic"?

astăzi, 20:54
165

Cum să rămâi indiferent la incursiunea lui Sorin Lavric în bolgie (v. Glasuri din bolgie, Ed. Ideea Europeană, 2018)? Eseistul are aptitudinea de a spune adevărul (e chiar "s...

Un hoț a furat cabluri cu sârmă din cupru, dar a reușit să provoace un incendiu!

astăzi, 18:36
588

Lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botosani au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în ziua de 21 octombrie 2018, un bărbat în vârstă de 42 ani, din comuna Curteșt...

Comercianți din Piața Mare, amendați și lăsați fără marfă! - FOTO

astăzi, 16:58
1005

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte au acționat în Piața Centrală a municipiului Botoșani, în vederea î...