Căruțaș la spital, după ce o mașină a acroșat atelajul!

Căruța nu era echipată corespunzător pe timpul nopţii cu elemente reflectorizante sau lumină de culoare albă montată în partea laterală stângă, iar conducătorul acestuia nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

Căruțaș la spital, după ce o mașină a acroșat atelajul!
Marți, un bărbat în vârstă de 44 de ani se deplasa cu mașina pe drumul naţional DN 29 A. Pe raza localităţii Bajura, conducătorul auto a acroșat o căruță care se deplasa pe acelaşi sens de mers.
 
Din cercetările Poliției, a reieşit faptul că atelajul hipo nu era echipat corespunzător pe timpul nopţii cu elemente reflectorizante sau lumină de culoare albă montată în partea laterală stângă, iar conducătorul acestuia nu purta îmbrăcăminte cu elemente reflectorizante.

Conducătorii mașinii implicate în accidentul rutier spune că în căruță se afla și un copac așezat pe diagonala atelajului, iar tulpina acestuia atârna în afară. 

"Nu am intrat în plin în căruță, am acroșat ușor lateral dreapta. Veneam din spate, căruța nu avea semnalizare, iar cei din căruță erau băuți.  În vârful căruței aveau un copac așezat pe diagonală. Eu când am intrat în depășire am acroșat tulpina copacului. Mi-am spart parbrizul, geamul lateral la mașină, plus cupola. Mi-a intrat bușteanul în mașină, practic, prin cupolă", spune șoferul mașinii.

În urma producerii accidentului a rezultat rănirea conducătorului atelajului, în vârstă de 40 de ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Conducătorul auto implicat în accident a fost testat alcoolcopic, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.

 
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

21 mai: Mare sărbătoare pentru creștinătate - Sfinții Împărați Constantin și Elena!

Luni, 20 Mai 2019
217

Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. Constantin cel Mare s-a nascut in orasul Naissus (Nis, Serbia) in jurul anului 274. A devenit suveran al in...

A ajuns la Urgențe după o înțepătură de albină. Ce sfat i-au dat medicii!

Luni, 20 Mai 2019
404

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a ajuns, sâmbătă, la Unitatea de Primire a Urgențelor Botoșani, acesta simțindu-se rău în urma unei înțepături de albine. Întrucât, imediat ce a văzu...

A fost găsit trupul neînsuflețit al femeii dispărute în urma ploii de sâmbătă! FOTO

Luni, 20 Mai 2019
5381

Cele mai negre temeri s-au adeverit în cazul femeii care a dispărut de sâmbătă la amiază, sătenii bănuind că aceasta ar fi fost luată de viitură, în urma ploii care s-a...