Care a fost cel mai amplu accident rutier din istorie!

Care a fost cel mai amplu accident rutier din istorie!

   Foto: auto-bild.ro

Zilnic au loc, la nivel mondial, mii de accidente rutiere. Cu toate acestea, cel mai amplu dintre ele a avut loc în 2011 și în coliziune au fost implicate peste 300 de vehicule.

Evenimentul cu pricina a aut loc pe 15 septembrie 2011, pe autostrada Rodovia dos Imigrantes din Sao Paulo, Brazilia. 300 de mașini s-au ciocnit într-un accident ce se întindea pe o rază de doi kilometri, iar principala cauză a fost ceața densă.

Accidentul a fost atât de amplu încât oamenii legii au fost nevoiți să oprească definitiv circulația în zonă pentru câteva zile. 30 de persoane au fost rănite și una a decedat.

Care a fost cel mai amplu din Europa?

Cea mai amplă coliziune din Europa a avut loc în Germania, în 2009, când pe autostrada din apropierea orașului Braunschweig, 259 de mașini s-au tamponat. De vină a fost o ploaie care reducea drastic vizibilitatea pe autostradă. 10 oameni au fost grav răniți, relateaza auto-bild.ro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...