Caravana SMURD “Fii pregătit!” poposește în Piata Revoluției! FOTO

Caravana SMURD “Fii pregătit!” poposește în Piata Revoluției! FOTO

Caravana SMURD “Fii pregătit!” de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă se afla astăzi și mâine in municipiul Botosani, în Piata Revoluției.

De la ora 09.00, au trecut pragul caravanei peste 50 de botoșăneni dornici sa învețe de la pompieri cum sa protejeze cel mai de preț bun: viata.

Tot în aceasta dimineața, pompierul maratonist, plt.maj. Iulian  Rotariu a fost prezent in Caravana SMURD "Fii Pregatit" și a povestit despre  noua provocare - ultramaratonul Sahara Race!  

Săptămâna viitoare, Iulian pleacă spre Desertul Namibiei, unde  va alerga 250 de kilometri, timp de șapte zile, în perioada 30 aprilie-7 mai.

Prezenti in caravana au fost și subprefectul Daniela Beclea și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleti.

Timp de două zile, pe 20 și 21 aprilie, caravana a fost amplasată și în fața Primăriei Municipiului Dorohoi. În ciuda vremii nefavorabile, cca. 280 de dorohoieni au participat la cursurile de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă, susținute de pompieri în caravana.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Sfaturile unui dresor: Cum ne apărăm când suntem atacaţi de câini. "Nu cumva să fugiţi"

Marţi, 16 Ianuarie 2018
1501

Marcel Trif deţine o şcoală de dresaj canin din 1999 și spune că, în momentul în care ne intersectăm pe stradă cu unul sau mai mulţi câini, cel mai important este să nu fugi...

UPDATE: Klaus Iohannis a anuntat premierul interimar! ​

Marţi, 16 Ianuarie 2018
877

Presedintele Klaus Iohannis sustine, marti, de la ora 12:30, o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, dupa ce Mihai Tudose a demisionat din functia de premier.Seful statului este asteptat sa an...

Știai că firma ta poate fi verificată de Fisc fără să fii anunțat înainte?

Marţi, 16 Ianuarie 2018
309

Spre deosebire de inspecția fiscală, atunci când autoritățile își anunță în avans verificările desfășurate la companii, controlul inopinat se face fără nicio informare pr...