Caravana SMURD “Fii pregătit!” poposește în Piata Revoluției! FOTO

Caravana SMURD “Fii pregătit!” poposește în Piata Revoluției! FOTO

Caravana SMURD “Fii pregătit!” de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă se afla astăzi și mâine in municipiul Botosani, în Piata Revoluției.

De la ora 09.00, au trecut pragul caravanei peste 50 de botoșăneni dornici sa învețe de la pompieri cum sa protejeze cel mai de preț bun: viata.

Tot în aceasta dimineața, pompierul maratonist, plt.maj. Iulian  Rotariu a fost prezent in Caravana SMURD "Fii Pregatit" și a povestit despre  noua provocare - ultramaratonul Sahara Race!  

Săptămâna viitoare, Iulian pleacă spre Desertul Namibiei, unde  va alerga 250 de kilometri, timp de șapte zile, în perioada 30 aprilie-7 mai.

Prezenti in caravana au fost și subprefectul Daniela Beclea și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleti.

Timp de două zile, pe 20 și 21 aprilie, caravana a fost amplasată și în fața Primăriei Municipiului Dorohoi. În ciuda vremii nefavorabile, cca. 280 de dorohoieni au participat la cursurile de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă, susținute de pompieri în caravana.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Zeci de biologi şi biochimişti din sistemul sanitar protestează sâmbătă în faţa Guvernului, nemulţumiţi de legea salarizării: Suntem biologi, nu Biomilogi!

astăzi, 14:03
52

Câteva zeci de biolologi şi biochimişti protestează sâmbătă în Piaţa Victoriei din Capitală, nemulţumiţi de modul de aplicare a legii salarizării. Ei spun că există difer...

Polițist italian bătut cu sălbăticie de doi români. Tăiat pe față, până la os, cu cioburile unei sticle

astăzi, 13:34
152

Un polițist italian a fost atacat sălbatic și rănit în timp ce, în afara serviciului, a încercat să liniștească doi români în stare de ebrietate care hărțuiau ne...

Reacția lui CTP după ce Simona Halep a ratat calificarea la Indian Wells: 'Nu e în regulă acest 6-0'

astăzi, 08:37
606

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, sâmbătă, cu scorul de 6-3, 6-0, de jucătoarea japoneză Naomi Osaka, locul 44 WTA, în semifinalele turneului de categorie Premier Manda...