Caravana SMURD “Fii pregătit!” poposește în Piata Revoluției! FOTO

Caravana SMURD “Fii pregătit!” poposește în Piata Revoluției! FOTO

Caravana SMURD “Fii pregătit!” de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă se afla astăzi și mâine in municipiul Botosani, în Piata Revoluției.

De la ora 09.00, au trecut pragul caravanei peste 50 de botoșăneni dornici sa învețe de la pompieri cum sa protejeze cel mai de preț bun: viata.

Tot în aceasta dimineața, pompierul maratonist, plt.maj. Iulian  Rotariu a fost prezent in Caravana SMURD "Fii Pregatit" și a povestit despre  noua provocare - ultramaratonul Sahara Race!  

Săptămâna viitoare, Iulian pleacă spre Desertul Namibiei, unde  va alerga 250 de kilometri, timp de șapte zile, în perioada 30 aprilie-7 mai.

Prezenti in caravana au fost și subprefectul Daniela Beclea și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleti.

Timp de două zile, pe 20 și 21 aprilie, caravana a fost amplasată și în fața Primăriei Municipiului Dorohoi. În ciuda vremii nefavorabile, cca. 280 de dorohoieni au participat la cursurile de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă, susținute de pompieri în caravana.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Sâmbătă și duminică: Două biserici din județul Botoșani vor fi sfințite de către IPS Teofan!

astăzi, 18:06
1478

Înaltpreasfinţitul Părinte Teofan, Arhiepiscopul Iaşilor şi Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, va sfinţi sâmbătă, 23 septembrie 2017, Biserica "Sfinţii Arhangheli Mihail şi...

VIDEO - Emoționant! Un câine a așteptat ore în șir, în fața unui spital din Iași, întoarcerea stăpânului grav bolnav!

astăzi, 17:40
2515

Ȋn spitalele de pediatrie și în maternități sunt zeci de copii abandonați de mamele lor. Ȋn alte spitale din toată țara, zac uitați bătrâni bolnavi, pe care familiile lor nici m...

Comunicat PSD: Senatorul Lucian Trufin: "Județul Botoșani este pe primul loc loc în clasamentul solicitărilor de subvenții"

astăzi, 15:14
195

Agenția de Plăti și Intervenții în Agricultură a confirmat, după autorizarea la plată a cererilor pentru ajutorul exceptional, faptul că județul Botoșani este pe primul loc loc î...