Caravana SMURD “Fii pregătit!” poposește în Piata Revoluției! FOTO

Caravana SMURD “Fii pregătit!” poposește în Piata Revoluției! FOTO

Caravana SMURD “Fii pregătit!” de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă se afla astăzi și mâine in municipiul Botosani, în Piata Revoluției.

De la ora 09.00, au trecut pragul caravanei peste 50 de botoșăneni dornici sa învețe de la pompieri cum sa protejeze cel mai de preț bun: viata.

Tot în aceasta dimineața, pompierul maratonist, plt.maj. Iulian  Rotariu a fost prezent in Caravana SMURD "Fii Pregatit" și a povestit despre  noua provocare - ultramaratonul Sahara Race!  

Săptămâna viitoare, Iulian pleacă spre Desertul Namibiei, unde  va alerga 250 de kilometri, timp de șapte zile, în perioada 30 aprilie-7 mai.

Prezenti in caravana au fost și subprefectul Daniela Beclea și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleti.

Timp de două zile, pe 20 și 21 aprilie, caravana a fost amplasată și în fața Primăriei Municipiului Dorohoi. În ciuda vremii nefavorabile, cca. 280 de dorohoieni au participat la cursurile de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă, susținute de pompieri în caravana.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

IMPORTANT! Semne premergătoare accidentelor vasculare cerebrale

astăzi, 09:56
1022

În timpul unei ieşiri la grătar, o femeie s-a dezechilibrat şi a căzut. După ce s-a ridicat, i-a asigurat pe cei de lângă ea că este bine, spunând că s-a împiedicat din...

A reclamat la Protecția Consumatorului că s-a îmbătat cu apă plată!

Vineri, 24 Noiembrie 2017
1769

Un barbat a reclamat la Comisariatul pentru Protectia Consumatorului ca s-a imbatat cu apa plata cumparata dintr-un supermarket. Barbatul considera ca producatorul acesteia i-a pus viata in peric...

Liviu Pop: Unitatile de invatamant nefolosite vor fi cedate autoritatilor locale!

Vineri, 24 Noiembrie 2017
253

Unitatile de invatamant care sunt nefolosite de foarte multi ani vor fi cedate autoritatilor locale care le vor putea folosi ca sedii pentru camine de batrani, centre comunitare sau centre de educare ...