Caravana SMURD “Fii pregătit!” poposește în Piata Revoluției! FOTO

Caravana SMURD “Fii pregătit!” poposește în Piata Revoluției! FOTO

Caravana SMURD “Fii pregătit!” de instruire a populaţiei pentru a face faţă situaţiilor de urgenţă se afla astăzi și mâine in municipiul Botosani, în Piata Revoluției.

De la ora 09.00, au trecut pragul caravanei peste 50 de botoșăneni dornici sa învețe de la pompieri cum sa protejeze cel mai de preț bun: viata.

Tot în aceasta dimineața, pompierul maratonist, plt.maj. Iulian  Rotariu a fost prezent in Caravana SMURD "Fii Pregatit" și a povestit despre  noua provocare - ultramaratonul Sahara Race!  

Săptămâna viitoare, Iulian pleacă spre Desertul Namibiei, unde  va alerga 250 de kilometri, timp de șapte zile, în perioada 30 aprilie-7 mai.

Prezenti in caravana au fost și subprefectul Daniela Beclea și președintele Consiliului Județean, Costică Macaleti.

Timp de două zile, pe 20 și 21 aprilie, caravana a fost amplasată și în fața Primăriei Municipiului Dorohoi. În ciuda vremii nefavorabile, cca. 280 de dorohoieni au participat la cursurile de instruire a populaţiei pentru acordarea de prim ajutor în situaţii de urgenţă, susținute de pompieri în caravana.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Parteneriat public-privat pentru proiectul autostrazii Tg. Neamt - Iasi - Ungheni

astăzi, 10:14
110

Pana la sfarsitul anului, aproximativ 15 proiecte de parteneriat public-privat vor fi demarate, incusiv pentru trei autostrazi, a precizat Darius Valcov, consilier al prim-ministrului."In Rom...

ONCOLOG turc de renume vine în România pentru a oferi GRATUIT a doua opinie medicală

Luni, 16 Iulie 2018
389

Oncolog de succes, unul dintre cei mai reputați doctori specializați în oncologie pentru adulţi din Turcia, Kerem Okutur vine în Constanța, în data de 21 iulie 2018, pentru ...

Avion militar de tip IAR 99 Șoim, prăbușit lângă Bacău!

Luni, 16 Iulie 2018
658

Un avion militar de tipul IAR 99 Șoim s-a prăbușit luni, în apropiere de baza aeriană de la Bacău. Cei doi piloți ai avionului ar fi reușit să se catapulteze, a declarat Ministrul Apăr...