Carambol cu trei mașini implicate, în Dorohoi, soldat cu o victimă

Carambol cu trei mașini implicate, în Dorohoi, soldat cu o victimă

Un accident rutier cu trei mașini implicate s-a petrecut miercuri, 15 ianuarie a.c., în jurul orei 13:30, pe Bulevardul Victoriei din municipiul Dorohoi.

În apropierea Parcului Cholet, pe sensul de coborâre al bulevardului, șoferul unui autoturism Audi s-a izbit în spatele unui autoturism Mazda, care nu a mai putut evita ciocnirea cu autoturismul Dacia din fața lui.

În urma impactului, autoturismul Mazda a ajuns pe scuarul care desparte sensurile de mers, iar două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, una dintre ele fiind transportată la Spitalul Municipal Dorohoi pentru îngrijiri și investigații amănunțite, potrivit Dorohoinews.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de poliție care au dirijat traficul și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Botoșani care a preluat victima. Toți cei trei șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au continuat cercetările și măsurătorile la locul accidentului pentru stabilirea cauzelor exacte ale producerii accidentului și aplicarea măsurilor procedurale.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Rugăciune pentru cei bolnavi într-o parohie din Botoșani. ”Vă rog și pe dumneavoastră să pomeniți aceste nume” (Foto)

astăzi, 15:14
1

Credincioșii s-au rugat joi seara alături de preoți pentru cei bolnavi și neputincioși. Oameni care au mare nevoie de rugăciunea semenilor.Joi seara, 18 aprilie, cinci preoți au slujit Tain...

Luptătorii greco-romani de la LPS Botoșani, lideri incontestabili la nivel național! (foto)

astăzi, 14:49
19

În perioada 12 – 14 aprilie 2024, sportivii din cadrul secției de lupte a Liceului cu Program Sportiv (LPS) din Botoșani au participat la Finala Cupei României pentru categoria de ...

FC Hermannstadt - FC Botoşani, astăzi de la ora 17:30

astăzi, 14:03
76

FC Hermannstadt şi FC Botoşani se întâlnesc astăzi în etapa a cincea a play-out-ului Superligii.Vezi oferta Superbet pentru meciul cu Hermannstadt!Gazdele sunt lideri &i...