Când îți faci dreptate singur: doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea a cinci infracţiuni după un conflict pe un fond de vânătoare de la Botoșani!

Când îți faci dreptate singur: doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru săvârşirea a cinci infracţiuni după un conflict pe un fond de vânătoare de la Botoșani!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Botoşani,  efectuează cercetări faţă de doi bărbaţi de 26 şi 31 de ani, din judeţul Suceava sub aspectul comiterii infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Aceștia mai sunt acuzați de ameninţare, lovire sau alte violenţe, distrugere şi violare de domiciliu.

Ieri, cei doi suceveni, se aflau pe fondul de vânătoare din localitatea Cristeşti. La un moment au observat pe drumul comunal DC 51, un autovehicul de teren, în care se aflau trei bărbaţi cu vârstele cuprinse între 34 şi 42 de ani şi trei câini ogari.

Cum sucevenii au crezut că aceştia au comis acte de braconaj, au pornit pe urmele botoșănenilor.

Cei doi bărbaţi au plecat în urmărirea autovehiculului respectiv până în curtea locuinţei unuia dintre ocupanţii acestuia, de pe raza comunei Curteşti. Având asupra lor arma de vânătoare, sucevenii i-au agresat pe doi dintre botoșăneni şi i-au ameninţat cu acte de violenţă, apoi au distrus luneta autovehiculului.

“În cauză se continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-au produs evenimentele, urmând ca în funcţie de rezultatul acestora să se propună soluţie procedurală. Totodată, s-a procedat la ridicarea armei de vânătoare şi muniţia aferentă de către poliţiştii din cadrul S.A.E.S.P. Botoşani”, au explicat polițiștii de la Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

astăzi, 20:16
38

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

astăzi, 19:23
50

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

astăzi, 18:56
45

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...