Când ai permis și viața e o joacă: Cu trei prieteni în mașină, s-a dat peste cap și a aterizat pe cupolă!

Când ai permis și viața e o joacă: Cu trei prieteni în mașină, s-a dat peste cap și a aterizat pe cupolă!

Au obținut permisul de conducere și prind curaj pe șosele, fără să se gândească la faptul că pun în pericol viața lor și a celorlalți pasageri sau participanți la trafic. Un tânăr în vârstă de 19 ani, care deține permis de doar trei luni de zile, a reușit să se dea cu mașina peste cap, patru persoane ajungând la spital. Printre acestea, și șoferul teribilist!

Marți după-amiază, tânărul se deplasa cu mașina pe raza localității Lupăria, spre Prăjeni. La un moment dat, șoferul a pierdut controlul asupra volanului, în condițiile unui drum în pantă și a unui carosabil umed. Nu doar lipsa de experiență și-a spus cuvântul, ci și faptul că tânărul se afla în stare de ebrietate. Mașina a derapat, a ieșit de pe carosabil, s-a dat de două ori peste cap și s-a oprit într-un mal de pământ de pe marginea drumului.

În autoturism, alături de șofer, se mai aflau trei lineri, aceștia reușind să iasă singuri din mașină. O fată de 17 ani, care de asemenea se afla în mașină, a sunat la 112. La fața locului au ajuns două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță, dar și un echipaj SMURD, cu medic. Victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe, unde au fost diagnosticate de politraumatisme. Tânărul în vârstă de 19 ani, care se afla la volanul mașinii, prezenta un traumatism cranian. În urma alcooltestului, în cazul său a reieșit o concentraţie de 0.49 mg/litru alcool pur în aerul expirat. 

Polițiștii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. 

Tot astăzi, un tânăr de 18 ani s-a răsturnat cu mașina la Manoleasa, la testarea alcoolscopică rezultând o valoare de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
97

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
91

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
91

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...