Ca la romani: Primarul si secretarul din comuna au baut impreuna, dupa care s-au ciocnit cu masinile in trafic!

Ca la romani: Primarul si secretarul din comuna au baut impreuna, dupa care s-au ciocnit cu masinile in trafic!

Accident cum numai la romani se poate intampla! Primarul si secretarul de comuna au baut impreuna in sediul primariei, dupa care au plecat fiecare cu masina sa, pentru a se tampona cateva minute mai tarziu.

Potrivit Monitorul de Suceava, Politia a fost sesizata miercuri, prin 112 ca, pe raza satului Plesesti, comuna Vulturesti, a avut loc un accident rutier. La fata locului, politistii au gasit doua masini Dacia Logan avariate. 

Unul dintre soferi era Cornel Salamaha, in varsta de 45 de ani, primarul comunei Vulturesti, iar celalalt Marian Craciun, 48 de ani, secretarul primariei.

Potrivit politistilor, citati de Monitorul de Suceava, cei doi au baut impreuna, in sediul primariei, dupa care au plecat spre casa.

Accidentul s-a produs dupa ce primarul s-a intors din drum si cele doua masini s-au ciocnit, fiecare venind din alt sens.

"A fost un accident nefericit, pacatele sunt pe oameni. Eu am plecat primul sa verific iluminatul public din comuna si cand m-am intors am pierdut controlul pe un pod cu denivelari. Aveam si putin viteza, am intrat in balans si m-am lovit de masina de pe sens opus, nu stiam ca este secretarul. Nu am nici o intentie de a ma sustrage raspunderii penale, sper doar sa am parte de clementa pentru ca sunt la prima abatere. Este pentru prima data cand am condus baut", a declarat primarul.

Acesta avea o concentratie de 0,83 miligrame per litru alcool pur in aerul expirat, iar secretarul 0,79 miligrame per litru in aerul expirat. 

Pe numele ambilor protagonisti s-au deschis dosare penale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
3

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
474

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
151

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...