Botoșaniul sub ape. COD PORTOCALIU prelungit până la ora 23.00! FOTO, VIDEO
UPDATE!

Cetățenii din municipiul Botoșani, dar și din alte localități din județ, continuă să semnaleze situațiile cu care se confruntă din cauza ploilor abundente.

Botoșaniul sub ape. COD PORTOCALIU prelungit până la ora 23.00! FOTO, VIDEO
Numeroase mașini sunt sub ape, copaci rupți de vânt, acoperișuri smulse și purtate zeci de metri printre blocuri. De asemenea, în multe zone din municipiul Botoșani sunt probleme cu alimentarea cu energie electrică (Grivița, Parcul Tineretului). 
 
Intersecțiile din municipiul Botoșani sunt cele mai afectate, canalizările nu mai fac față, iar blocajele din trafic creează stări de nervozitate în rândul șoferilor. Și de la Roma sunt semnale că multe curți sunt inundate, pompierii fiind chemați în ajutor.
 

Pompierii sunt în continuare solicitați să intervină pentru a scoate apa din curțile oamenilor, acolo unde sunt amenințate și locuințele. De asemenea, pompierii au intervenit pentru degajarea unui acoperiș smuls de vânt și care a căzut peste mai multe autoturisme. 


 

COD PORTOCALIU până la ora 22.00!

Veștile de la meteorologi nu sunt în măsură să îi liniștească pe cetățeni. Administrația Națională de Meteorologie transmite că județul Botoșani se află în continuare sub incidența CODULUI PORTOCALIU până la ora 22.00.
 
Sunt vizate localitățile Dorohoi, Ungureni, Hudești, Coțușca, Suharău, Havârna, Vorniceni, Rădăuți-Prut, Ibănești, Cristinești, Avrămeni, George Enescu, Manoleasa, Păltiniș, Vlăsinești, Broscăuți, Mileanca, Dângeni, Pomârla, Santa Mare, Unțeni, Știubieni, Darabani, Drăgușeni, Dobârceni, Corlăteni, Mihălășeni, Cordăreni, Viișoara, Hănești, Săveni, Ripiceni, Concești, Mitoc, Dimăcheni, Adășeni. Se vor semnala  averse torentiale ce vor atinge local 35 l/mp, grindină de mici dimensiuni, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea și aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice.
 
UPDATE: Administrația Națională de Meteorologie a prelungit din nou CODUL  PORTOCALIU, până la ora 23.00. Se vor semnala averse torentiale ce vor atinge local 35...45 l/mp, grindină, intensificări de scurtă durată ale vântului ce vor avea și aspect de vijelie, frecvente descărcări electrice în localitățile Ungureni, Albești, Trușești, Ștefănești, Bălușeni, Lunca, Răchiți, Călărași, Avrămeni, Gorbănești, Manoleasa, Hlipiceni, Vlăsinești, Todireni, Sulița, Dângeni, Stăuceni, Santa Mare, Unțeni, Știubieni, Drăgușeni, Durnești, Dobârceni, Mihălășeni, Blândești, Hănești, Săveni, Ripiceni, Românești, Mitoc, Adășeni, Răușeni.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A vrut să-și ducă soția la Maternitate, dar s-a "împotmolit" în asfalt!

astăzi, 21:21
1034

Un botoșănean a povestit, plin de năduf, ce a pățit pe un drum din județul Botoșani. Pentru că soția, însărcinată în aproape 9 luni, se simțea rău, bărbatul a urcat în ...

Parlamentul austriac a votat: Românii rămân fără bani

astăzi, 19:25
285

Străinii şi familiile mari, inclusiv românii, vor fi principalele categorii vizate de reduceri ale beneficiilor sociale în Austria, în baza unei reforme care a fost votată joi &ic...

Cum combini alimentele de Paști pentru a evita afecțiunile digestive

astăzi, 18:33
126

Afecțiunile digestive, inamicul numărul 1 al marilor sărbători. Cum se servesc preparatele pentru a evita aceste probleme. Sfaturi pentru masa de Paște: cum ar trebui să servească românii...