BOTOŞANI: PERCHEZIŢII la Poliţie şi la Parchetul Tribunalului! FOTO
UPDATE!

Sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi al Parchetului Tribunalului Botoşani sunt vizate de percheziţii efectuate de anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie!

BOTOŞANI: PERCHEZIŢII la Poliţie şi la Parchetul Tribunalului! FOTO

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.

În cursul zilei de joi, 20 iulie 2017, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în ŞAPTE locații situate în municipiul Botoșani, din care PATRU sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

"Printre acestea, sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi un birou din Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Mai multe detalii vă vom oferi pe parcursul zilei", spune Mihaela Mihai, şeful Serviciului Teritorial Suceava al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

UPDATE:

Anchetatorii de la Serviciul din Suceava DNA au părăsit sediul IPJ Botoșani, ridicând mai multe documente. Potrivit unor surse judiciare percheziții au loc și la locuințele unor angajați din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. Mai multe persoane vor fi duse la audieri la DNA Suceava.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
3998

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
2343

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
965

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...