BOTOŞANI: PERCHEZIŢII la Poliţie şi la Parchetul Tribunalului! FOTO
UPDATE!

Sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi al Parchetului Tribunalului Botoşani sunt vizate de percheziţii efectuate de anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie!

BOTOŞANI: PERCHEZIŢII la Poliţie şi la Parchetul Tribunalului! FOTO

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.

În cursul zilei de joi, 20 iulie 2017, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în ŞAPTE locații situate în municipiul Botoșani, din care PATRU sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

"Printre acestea, sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi un birou din Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Mai multe detalii vă vom oferi pe parcursul zilei", spune Mihaela Mihai, şeful Serviciului Teritorial Suceava al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

UPDATE:

Anchetatorii de la Serviciul din Suceava DNA au părăsit sediul IPJ Botoșani, ridicând mai multe documente. Potrivit unor surse judiciare percheziții au loc și la locuințele unor angajați din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. Mai multe persoane vor fi duse la audieri la DNA Suceava.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Spune Aaaaa! gândește-te la gura ta, gândește-te la sănătatea ta!

Marţi, 20 Martie 2018
93

Greu de crezut, dar în România există un capitol al sistemului sanitar care nu a beneficiat niciodată de fonduri guvernamentale, asta deși există state europene pentru care acest secto...

Chinul lui Andrei, băiatul cu sindrom Down care a înotat la Paris. "Pentru antrenamente mergem la Suceava, la bazin", spune tatăl copilului!

Marţi, 20 Martie 2018
670

Cazul lui Andrei, copilul cu sindrom Down, a ajuns în atenția țării întregi, atunci când părinții săi au reclamat că fiul lor este discriminat într-o unitate școla...

Vremea rece menține numărul mare de infecții respiratorii: Peste 2300 de cazuri înregistrate la Botoșani în ultima săptămână!

Marţi, 20 Martie 2018
122

În continuare, la Botoșani numărul cazurilor de afecțiuni respiratorii este în creștere, numai în ultima săptămână Direcția de Sănătate Publică monitorizând pe...