BOTOŞANI: PERCHEZIŢII la Poliţie şi la Parchetul Tribunalului! FOTO
UPDATE!

Sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi al Parchetului Tribunalului Botoşani sunt vizate de percheziţii efectuate de anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie!

BOTOŞANI: PERCHEZIŢII la Poliţie şi la Parchetul Tribunalului! FOTO

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.

În cursul zilei de joi, 20 iulie 2017, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în ŞAPTE locații situate în municipiul Botoșani, din care PATRU sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

"Printre acestea, sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi un birou din Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Mai multe detalii vă vom oferi pe parcursul zilei", spune Mihaela Mihai, şeful Serviciului Teritorial Suceava al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

UPDATE:

Anchetatorii de la Serviciul din Suceava DNA au părăsit sediul IPJ Botoșani, ridicând mai multe documente. Potrivit unor surse judiciare percheziții au loc și la locuințele unor angajați din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. Mai multe persoane vor fi duse la audieri la DNA Suceava.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A încercat să se opereze singur folosind... flexul!

astăzi, 07:03
574

O plagă accidentală în zona gâtului, aceasta a fost prima constatare a medicilor în momentul în care au văzut care este starea bătrânului. Însă nu mică le-a f...

Cetățenii au crezut că e beat, însă medicii au chemat poliția când l-au căutat în buzunare!

Luni, 16 Iulie 2018
1184

Cetățenii din zona Primăverii, din municipiul Botoșani, au sunat la 112 după ce l-au observat pe tânărul de 25 de ani manifestând o stare aproape de leșin.Dacă inițial au crez...

Cadre medicale chemate pentru bicicliști răniți în accidente rutiere!

Luni, 16 Iulie 2018
213

Tot mai dese sunt incidentele în care sunt implicați bicicliștii, de multe ori cu consecințe grave, fapt care dovedește că persoanele care folosesc acest mijloc pentru deplasare nu conștie...