BOTOŞANI: PERCHEZIŢII la Poliţie şi la Parchetul Tribunalului! FOTO
UPDATE!

Sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi al Parchetului Tribunalului Botoşani sunt vizate de percheziţii efectuate de anchetatorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie!

BOTOŞANI: PERCHEZIŢII la Poliţie şi la Parchetul Tribunalului! FOTO

Potrivit unui comunicat al DNA, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Suceava efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție, de serviciu, contra libertății persoanei, contra înfăptuirii justiției, săvârșite în perioada 2015-2016.

În cursul zilei de joi, 20 iulie 2017, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în ŞAPTE locații situate în municipiul Botoșani, din care PATRU sunt sedii ale unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice.

"Printre acestea, sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi un birou din Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani. Mai multe detalii vă vom oferi pe parcursul zilei", spune Mihaela Mihai, şeful Serviciului Teritorial Suceava al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

UPDATE:

Anchetatorii de la Serviciul din Suceava DNA au părăsit sediul IPJ Botoșani, ridicând mai multe documente. Potrivit unor surse judiciare percheziții au loc și la locuințele unor angajați din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Botoșani. Mai multe persoane vor fi duse la audieri la DNA Suceava.  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

astăzi, 18:57
610

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

astăzi, 18:44
169

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...

Grupare de contrabandişti cu ţigări, sprijinită de un poliţist de frontieră, condamnată definitiv!

astăzi, 18:36
3343

Gabriel Aruştei, poliţist de frontieră, a primit o pedeapsă de trei ani şi cinci luni de închisoare. Cea mai mare pedeapsă a primit-o Dumitru Neculai, respectiv patru ani şi şapte l...