Botoșani: Au lăsat cinci autocamioane fără combustibil!

Poliţiştii botoşăneni au identificat în cursul zilei de miercuri doi bărbaţi, de 27, respectiv 33 de ani, ambii din comuna Stăuceni, aceştia fiind bănuiţi de comiterea unor infracţiuni de furt.

Botoșani: Au lăsat cinci autocamioane fără combustibil!
În urma cercetărilor efectuate a rezultat faptul că, în noaptea de 27 spre 28 martie 2019, cei doi au sustras acumulatori auto şi combustibil de la cinci autocamioane, care se aflau parcate pe strada Pacea din municipiul Botoşani.
 
În urma probatorioului administrat, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Botoşani au emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore pe numele bărbatului de 27 de ani, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Botoşani.
 
Potrivit IPJ Botoșani, în cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă o soluţie procedurală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
132

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
262

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
124

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...