BOTOȘANI 2016 - O ambulanță a rămas blocată în pietriș și noroi, cu tot cu pacientă, pe o stradă din municipiu! FOTO, VIDEO

Un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani a ramas blocat cu autospeciala pe o strada din municipiul Botosani, unde plecase pentru a prelua o pacienta. S-a intamplat, marti seara, in a treia zi de Craciun, intr-un oras european: BOTOSANI.

BOTOȘANI 2016 - O ambulanță a rămas blocată în pietriș și noroi, cu tot cu pacientă, pe o stradă din municipiu! FOTO, VIDEO

Ambulanta a plecat din statie pe strada 1 Mai, la o pacienta in varsta de 88 de ani, cu afectiuni cronice, care trebuia transportata la Unitatea de Primiri Urgente. Ambulantierul si asistenta au ajuns la locul solicitarii, au preluat pacienta, insa cand sa dea cu spatele, autospeciala a inceput sa patineze din cauza noroiului amestecat cu piatra.

Ambulantierul a vrut sa iasa pe strada Libertatii, insa in intersectie autosanitara a ramas blocata si nu a mai putut inainta. 

Zeci de minute s-a chinuit soferul sa o scoata, insa fara succes. A fost chemata o alta ambulanta, pentru a trage autospeciala blocata, insa nici asa nu s-a urnit.

Intrucat pacienta trebuia sa ajunga la spital cat mai repede, s-a decis sa fie preluata de al doilea echipaj, iar in ajutorul primului echipaj au fost chemati pompierii botosaneni, in ajutor sarind si mai multi cetateni.

"Aici a fost groapa. Au pus oleaca de balast deasupra si normal ca s-a impotmolit masina. Bine ca nu a fost ceva grav, ca atfel nu stiu ce se intampla. Daca era o persoana cu infarct? Murea nu? De cand lucreaza la drumul asta. Pana acum a fost inghetat si s-a mai putut circula, dar acum s-a incalzit.", a spus unul dintre oamenii care locuiesc in zona si care a ajutat la deblocarea ambulantei.

Pompierii botosaneni au ajuns in zona cu o autospeciala cu troliu si doar asa au putut sa scoata ambulanta din noroiul amestecat cu pietris.




















 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
727

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
238

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
194

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...