Botoșăneni răniți într-un accident în care au fost implicate cinci mașini!

Patru persoane rănite, două din Suceava și două din Botoșani, plus cinci mașini avariate! Aceasta este "isprava" reușită de un conducător auto în vârstă de 49 de ani, care nu a respectat distanța regulamentară în trafic.

Botoșăneni răniți într-un accident în care au fost implicate cinci mașini!

Vineri seara, la ora 18.30, un bărbat de 49 de ani, din județul Neamț, conducea autoturismul pe DN 2. În interiorul localității Cumpărătura, din cauza nepăstrării distanței în mers, a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 35 de ani, din municipiul Suceava, pe care l-a proiectat în autoturismul condus de un bărbat de 54 ani, din aceeași localitate, care rula în fața sa și care, la rândul lui, a implicat în tamponare, alte două vehicule din față care circulau în coloană, unul fiind condus de un bărbat de 35 de ani din județul Botoșani.

Potrivit IPJ Suceava, din accident, a rezultat rănirea ușoară a patru persoane, respectiv două femei de 49 și 59 de ani, ambele din municipiul Suceava, pasagere în autoturismul condus de bărbatul de 54 de ani, a conducătorului auto de 35 de ani din județul Botoșani și a unei pasagere din acest vehicul, o femeie de 24 de ani, tot din județul Botoșani. 

Cei cinci conducători  auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

 

 

Spune-ne opinia ta