Botoșăneni "culeși" de polițiști și conduși până la poarta Penitenciarului Botoșani!

O femeie este condamnată pentru rele tratamente aplicate minorului, un tânăr de 21 de ani va plăti pentru că a lovit un om până la moarte, iar un alt botoșănean va face închisoare pentru că a urcat la volan după ce permisul i-a fost anulat.

Botoșăneni "culeși" de polițiști și conduși până la poarta Penitenciarului Botoșani!

Poliţiştii din Corlăteni au identificat-o pe raza comunei pe M.V., de 44 de ani, din localitate. Pe numele acesteia, Judecătoria Dorohoi a emis mandat de executare a pedepsei de 5 ani şi 5 luni închisoare, pentru comiterea infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului. Persoana în cauză a fost condusă, în vederea încarcerării, la Penitenciarul Botoşani. În urmă cu un an, femeia dispărea de sub nasul poliţiştilor, chiar după ce condamnarea dispusă de judecătorii dorohoieni rămăsese definitivă.
          
Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Vlăsineşti l-au identificat pe raza comunei Vlăsineşti pe A.P., de 43 de ani, din localitate. Prin mandatul de executare emis de Judecătoria Săveni, bărbatul a fost condamnat la 10 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană al cărei permis de conducere i-a fost anulat. Bărbatul a fost condus la Penitenciarul Botoşani, în vederea încarcerării.
 
De asemenea, poliţiştii din Vlădeni au pus în aplicare mandatul de executare emis de Curtea de Apel Suceava, pe numele lui U.C., de 21 de ani, din comuna Vlădeni. Bărbatul a fost condamnat la 6 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de loviri cauzatoare de moarte. U.C. a fost condus la Penitenciarul Botoşani, în vederea executării pedepsei dispuse.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...