Botoşăneni capturaţi de poliţişti, după ce au fost condamnaţi la închisoare!

Doi botoşăneni au ajuns în Penitenciar după ce au fost condamnaţi definitiv la închisoare, cei doi fiind capturaţi vineri. 

Botoşăneni capturaţi de poliţişti, după ce au fost condamnaţi la închisoare!

Poliţiştii din Todireni au identificat pe raza comunei un bărbat de 38 de ani, pe numele căruia Judecătoria Botoşani a emis un mandat de executare a pedepsei privative de libertate.

Cel în cauză a fost condamnat la o pedeapsă de 2 ani, 11 luni și 20 zile închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

Tot vineri, poliţiştii din Călăraşi au pus în aplicare mandatul de arestare emis de Judecătoria Botoşani, pe numele unui bărbat de 46 de ani, din comuna Călăraşi.

Bărbatul a fost condamnat la 9 luni și un rest de pedeapsă de 1457 zile închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

Cele două persoane au fost conduse de poliţiştii de investigaţii crimininale la Penitenciarul Botoșani, în vederea încarcerării. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sirop de tuse pentru copii retras din farmacii! Toxina periculoasă pe care o conține!

astăzi, 09:30
104

Retragerea urmează unui raport al autorităţii de reglementare din Nigeria, de miercuri, care a detectat pentru prima dată toxina într-un lot de sirop pentru copii Benylin.Autoritatea de ...

Preot botoșănean hirotonit la Catedrala Mitropolitană din Iași! (foto)

astăzi, 08:13
514

Credincioșii care au mers, duminică, Catedrala Mitropolitană din Iași au luat parte la dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Vasile cel Mare, specifică duminicilor Postului Mare.Sfân...

Acuzații pe axa politică după FC Botoșani – FC U Craiova 4-1. ”Nu se poate așa ceva!”

astăzi, 07:45
653

Centralul argeșean și-a schimbat două decizii la VAR, în prim plan fiind de fiecare dată echipa lui Valeriu Iftime. Mai întâi, la 0-0, Călin le-a dat penalty moldovenilor pentru...