Botoşăneanul acuzat că a ucis două femei, dus la spital după ce a înghiţit coada unei linguri

Individul suspectat că a ucis două femei și a rănit grav o a treia persoană a ajuns la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Mavromati, fiind adus de mascați. 

Botoşăneanul acuzat că a ucis două femei, dus la spital după ce a înghiţit coada unei linguri

Considerat unul dintre cei mai periculoși deținuți din Penitenciarul Botoșani, Miki Lupu a ajuns la spital după ce a înghițit coada metalică a unei linguri.

Miki Mădălin Lupu, în vârstă de 24 de ani, este principalul suspect în cazul morții unei femei de 71 de ani, din Coțușca, localitatea de domiciliu a individului, și a unei femei dintr-o localitate din județul Alba. De asemenea, botoşăneanul este acuzat că l-a bătut cu bestialitate pe fiul femeii ucise în Alba.

Lupu are 7 clase este recidivist și a fost condamnat în trecut pentru un viol comis în 2011. A ieșit din penitenciar anul trecut, după cinci ani.

El se află în prezent încarcerat în Penitenciarul Botoșani iar în weekend a înghițit coada unei linguri, fiind dus la spital. Tânărul a fost investigat şi s-a recomandat examinare endoscopică într-o clinica de specialitate din Iaşi, însă Miki Lupu a refuzat acest lucru şi a fost însoţit sub pază înapoi în unitatea de detenţie.

Individul a fost diagnosticat şi cu tulburări de personalitate cu comportament antisocial cu manifestări discomportamentale.

Citeşte şi Suspectul crimei de la Coțușca, dus la reconstituire la Alba Iulia, unde a omorât o femeie! Detalii șocante au ieșit la iveală! VIDEO

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
574

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
287

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
98

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...