Botoșăneancă reținută la Iași. Victima i-a pus în cârcă un prejudiciu uriaș!

Botoșăneancă reținută la Iași. Victima i-a pus în cârcă un prejudiciu uriaș!

Ea tânără, din Botoșani, el trecut de 80 de ani, din Iași. Nu i-a fost greu femeii să îi sustragă suma de bani, mai ales că bătrânul a și invitat-o în casă.

În cursul zilei de luni, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat o tânără, din județul Botoșani, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt.
 
Astfel, la data de 20 februarie, profitând de neatenţia unui bărbat de 84 de ani, din municipiul Iaşi, care ar fi primit-o în locuinţă, i-ar fi sustras dintr-un sertar o sumă de bani.
 
În urma cercetărilor efectuate s-a mai stabilit că persoana vătămată nu ar fi deţinut suma de 110.000 lei reclamată ca fiind sustrasă, iar tânăra ar fi sustras doar 18.000 lei.
 
Tânăra a fost reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând ca la data de 04.04.2017, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O maşină a poliţiei a fost implicată într-un accident, pe o stradă din Botoșani! FOTO

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
3922

Evenimentul a avut loc la intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Octav Onicescu. Maşina poliţiei circula dinspre sediul IPJ spre strada Sucevei, iar impactul a fost cu un autoturism VW G...

Băgat în spital de propriul cal!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
2314

Tot mai mulți botoșăneni ajung la Unitatea de Primire Urgențe după ce au fost răniți de animalele din gospodărie, în special de cai.Ultimul caz s-a înregistrat sâmbătă....

Viceprimarul unei comune botoșănene, la un pas de a fi exclus din PSD!

Sâmbătă, 18 Noiembrie 2017
953

Zilele unui viceprimar din județul Botoșani ca membru al organizației județene a PSD sunt numărate. Acesta a fost deja exclus ca urmare a unei decizii a Biroului organizației locale, iar hotăr&...