Botoșăneancă reținută la Iași. Victima i-a pus în cârcă un prejudiciu uriaș!

Botoșăneancă reținută la Iași. Victima i-a pus în cârcă un prejudiciu uriaș!

Ea tânără, din Botoșani, el trecut de 80 de ani, din Iași. Nu i-a fost greu femeii să îi sustragă suma de bani, mai ales că bătrânul a și invitat-o în casă.

În cursul zilei de luni, poliţiştii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat o tânără, din județul Botoșani, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt.
 
Astfel, la data de 20 februarie, profitând de neatenţia unui bărbat de 84 de ani, din municipiul Iaşi, care ar fi primit-o în locuinţă, i-ar fi sustras dintr-un sertar o sumă de bani.
 
În urma cercetărilor efectuate s-a mai stabilit că persoana vătămată nu ar fi deţinut suma de 110.000 lei reclamată ca fiind sustrasă, iar tânăra ar fi sustras doar 18.000 lei.
 
Tânăra a fost reținută pe bază de ordonanță pentru 24 de ore urmând ca la data de 04.04.2017, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi, cu propuneri legale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Remiză pentru FC Botoşani în al treilea amical al iernii

astăzi, 12:32
41

Elevii lui Costel Enache au obţinut un 2-2, după ce au deschis scorul şi apoi s-au văzut conduşi. Mircea Axente a marcat în minutul 21, însă Trijic a egalat în minutul 32....

Directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor, despre incidentul de la Premiile Eminescu: "N-aș face niciodată așa ceva: să profit de buna credință a unei gazde pentru a face un scandal autopromoțional în casa gazdei"

astăzi, 12:30
138

Daniel Cristea-Enache, directorul de imagine al Uniunii Scriitorilor din România, a acceptat, într-o postare publică pe Facebook, faptul că poemul citit de Medeea Iancu pe scena Gal...

Inspectoratul Teritorial de Muncă, sesizat în cazul învăţătoarei care a provocat un accident rutier, fiind băută

astăzi, 11:53
390

Accidentul este considerat a fi şi unul de muncă, învăţătoarea, alături de colega care a fost rănită, îndreptându-se către locul de muncă când s-a produs evenimentul ...