Botoșănean transferat la Iași în stare gravă: Pradă unei depresii severe, a încercat să își pună capăt zilelor!

Botoșănean transferat la Iași în stare gravă: Pradă unei depresii severe, a încercat să își pună capăt zilelor!

Nu a suportat să își mai vadă mama suferind și, ajuns acasă, a încercat să își pună capăt zilelor! Cadrele medicale spun că bărbatul în vârstă de 41 de ani suferea de o depresie cruntă, acesta fiind motivul pentru care a recurs la gestul extrem. 

O zi întreagă, bărbatul din Durnești a stat la spital, unde mama lui este internată cu un diagnostic grav. Suferința mamei l-a marcat atât de mult încât a intrat într-o depresie severă.

Joi seara, a luat un cuțit de bucătărie, pe care și l-a înfipt în zona gâtului. A fost găsit de rude plin de zânge, o ambulanță fiind solicitată prin 112.

A fost trimisă Ambulanța TIM a SMURD, cadrele medicale asigurând primul ajutor, după care au transferat victima la Urgențe.

Având în vedere starea gravă a pacientului, s-a decis transferarea acestuia la o clinică de specialitate din Iași.

"Pacientul prezenta o plagă la nivelul gâtului, cu secţiune de trahee şi esofag. Era stabil şi a fost transferat la Clinia ORL a Spitalului Sfântul Spiridon pentru investigaţii şi tratament de specialitate", a declarat Andreea Stărică, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cetățenii au crezut că e beat, însă medicii au chemat poliția când l-au căutat în buzunare!

Luni, 16 Iulie 2018
790

Cetățenii din zona Primăverii, din municipiul Botoșani, au sunat la 112 după ce l-au observat pe tânărul de 25 de ani manifestând o stare aproape de leșin.Dacă inițial au crez...

Cadre medicale chemate pentru bicicliști răniți în accidente rutiere!

Luni, 16 Iulie 2018
165

Tot mai dese sunt incidentele în care sunt implicați bicicliștii, de multe ori cu consecințe grave, fapt care dovedește că persoanele care folosesc acest mijloc pentru deplasare nu conștie...

Ce se întâmplă cu duplicatul cărţii de identitate a maşinii

Luni, 16 Iulie 2018
417

Un proiect promulgat din luna mai a intrat în vigoare luni, pe 16 iulie. Este vorba despre Legea nr. 109/2018 care modifică o Ordonanță a Guvernului din anul 2000 și care a apărut deja &ici...