Botoșănean transferat la Iași în stare gravă: Pradă unei depresii severe, a încercat să își pună capăt zilelor!

Botoșănean transferat la Iași în stare gravă: Pradă unei depresii severe, a încercat să își pună capăt zilelor!

Nu a suportat să își mai vadă mama suferind și, ajuns acasă, a încercat să își pună capăt zilelor! Cadrele medicale spun că bărbatul în vârstă de 41 de ani suferea de o depresie cruntă, acesta fiind motivul pentru care a recurs la gestul extrem. 

O zi întreagă, bărbatul din Durnești a stat la spital, unde mama lui este internată cu un diagnostic grav. Suferința mamei l-a marcat atât de mult încât a intrat într-o depresie severă.

Joi seara, a luat un cuțit de bucătărie, pe care și l-a înfipt în zona gâtului. A fost găsit de rude plin de zânge, o ambulanță fiind solicitată prin 112.

A fost trimisă Ambulanța TIM a SMURD, cadrele medicale asigurând primul ajutor, după care au transferat victima la Urgențe.

Având în vedere starea gravă a pacientului, s-a decis transferarea acestuia la o clinică de specialitate din Iași.

"Pacientul prezenta o plagă la nivelul gâtului, cu secţiune de trahee şi esofag. Era stabil şi a fost transferat la Clinia ORL a Spitalului Sfântul Spiridon pentru investigaţii şi tratament de specialitate", a declarat Andreea Stărică, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O firmă din Botoșani câștigă licitația pentru Podul Unirii!

astăzi, 20:18
340

Contractul pentru realizarea Podului Unirii, în zona comercială a Sucevei, ar putea fi semnat într-o săptămână, miercuri fiind desemnată o ofertă câștigătoare la licita...

Starețul Mănăstirii Putna acuză "maimuțăreala europeană" și amestecul ambasadelor: Mai este acest popor liber? Eu nu prea mai văd libertate

astăzi, 19:54
156

Starețul Mănăstirii Putna, Părintele Melchisedec Velnic, vorbește, într-un interviu preluat de basilica.ro, despre ”maimuțăreala europeană” care ar fi dus la decăderea socie...

Parlamentul a votat puteri sporite pentru polițiști. Ce se întâmplă dacă nu te oprești la mesajul "Poliția, stai! Nu te apropia!"

astăzi, 19:11
249

Proiectul privind intarirea autoritatii politistului a fost votat in Camera Deputatilor, for decizional, legea urmand a fi trimisa spre presedintele Klaus Iohannis, spre promulgare, informeaza MAI. Po...