Botoșănean transferat la Iași în stare gravă: Pradă unei depresii severe, a încercat să își pună capăt zilelor!

Botoșănean transferat la Iași în stare gravă: Pradă unei depresii severe, a încercat să își pună capăt zilelor!

Nu a suportat să își mai vadă mama suferind și, ajuns acasă, a încercat să își pună capăt zilelor! Cadrele medicale spun că bărbatul în vârstă de 41 de ani suferea de o depresie cruntă, acesta fiind motivul pentru care a recurs la gestul extrem. 

O zi întreagă, bărbatul din Durnești a stat la spital, unde mama lui este internată cu un diagnostic grav. Suferința mamei l-a marcat atât de mult încât a intrat într-o depresie severă.

Joi seara, a luat un cuțit de bucătărie, pe care și l-a înfipt în zona gâtului. A fost găsit de rude plin de zânge, o ambulanță fiind solicitată prin 112.

A fost trimisă Ambulanța TIM a SMURD, cadrele medicale asigurând primul ajutor, după care au transferat victima la Urgențe.

Având în vedere starea gravă a pacientului, s-a decis transferarea acestuia la o clinică de specialitate din Iași.

"Pacientul prezenta o plagă la nivelul gâtului, cu secţiune de trahee şi esofag. Era stabil şi a fost transferat la Clinia ORL a Spitalului Sfântul Spiridon pentru investigaţii şi tratament de specialitate", a declarat Andreea Stărică, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Naștere cu bucluc: O tânără de 19 ani a sunat în ultima clipă la 112, anunțând că aduce pe lume un copil!

Vineri, 21 Septembrie 2018
1654

La 19 ani, o tânără a avut parte de o experiență mai rar întâlnită. Deși era la a doua naștere și știa că sorocul e aproape, tânăra femeie a întârziat pr...

Aeronava SMURD, chemată pentru o femeie care a suferit un infarct!

Vineri, 21 Septembrie 2018
939

Medicii din Botoșani au solicitat aeronava sanitară de la Iași pentru a prelua o pacientă aflată în stare gravă. Este vorba despre o femeie în vârstă de 78 de ani, ca...

Microbuz cu români, accident grav pe o autostradă din Slovacia

Vineri, 21 Septembrie 2018
1639

Cel puţin cinci cetăţeni români au fost răniţi după ce un microbuz înmatriculat în România a intrat în coliziune cu un camion, pe o autostradă din Slovacia, inform...