Botoșănean transferat la Iași în stare gravă: Pradă unei depresii severe, a încercat să își pună capăt zilelor!

Botoșănean transferat la Iași în stare gravă: Pradă unei depresii severe, a încercat să își pună capăt zilelor!

Nu a suportat să își mai vadă mama suferind și, ajuns acasă, a încercat să își pună capăt zilelor! Cadrele medicale spun că bărbatul în vârstă de 41 de ani suferea de o depresie cruntă, acesta fiind motivul pentru care a recurs la gestul extrem. 

O zi întreagă, bărbatul din Durnești a stat la spital, unde mama lui este internată cu un diagnostic grav. Suferința mamei l-a marcat atât de mult încât a intrat într-o depresie severă.

Joi seara, a luat un cuțit de bucătărie, pe care și l-a înfipt în zona gâtului. A fost găsit de rude plin de zânge, o ambulanță fiind solicitată prin 112.

A fost trimisă Ambulanța TIM a SMURD, cadrele medicale asigurând primul ajutor, după care au transferat victima la Urgențe.

Având în vedere starea gravă a pacientului, s-a decis transferarea acestuia la o clinică de specialitate din Iași.

"Pacientul prezenta o plagă la nivelul gâtului, cu secţiune de trahee şi esofag. Era stabil şi a fost transferat la Clinia ORL a Spitalului Sfântul Spiridon pentru investigaţii şi tratament de specialitate", a declarat Andreea Stărică, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Recomandările polițiștilor botoșăneni pentru o vacanță în siguranță!

astăzi, 12:43
16

Având în vedere că în această perioadă elevii sunt în vacanţă, poliţiştii botoşăneni vin în întâmpinarea acestora, precum şi a părinţilor, cu sfat...

Zelenski, căutat de POLIȚIE imediat după ce a CÂȘTIGAT alegerile din Ucraina!

astăzi, 12:21
243

Zelenski a primit o citaţie de la un agent de poliţie care s-a prezentat la sediul său de campanie din Kiev. Câştigătorul alegerilor prezidenţiale din Ucraina este acuzat că şi-a arătat...

Din trafic: Un cal a apărut în mijlocul drumului! FOTO

astăzi, 11:53
130

Un cetățean a postat pe Facebook fotografii surprinse pe drumul dintre Botoșani și Siret, cu un cal care se deplasa liber, pe mijlocul drumului. "Cal în mijlocul drumului la Si...