Botoșănean transferat la Iași în stare gravă: Pradă unei depresii severe, a încercat să își pună capăt zilelor!

Botoșănean transferat la Iași în stare gravă: Pradă unei depresii severe, a încercat să își pună capăt zilelor!

Nu a suportat să își mai vadă mama suferind și, ajuns acasă, a încercat să își pună capăt zilelor! Cadrele medicale spun că bărbatul în vârstă de 41 de ani suferea de o depresie cruntă, acesta fiind motivul pentru care a recurs la gestul extrem. 

O zi întreagă, bărbatul din Durnești a stat la spital, unde mama lui este internată cu un diagnostic grav. Suferința mamei l-a marcat atât de mult încât a intrat într-o depresie severă.

Joi seara, a luat un cuțit de bucătărie, pe care și l-a înfipt în zona gâtului. A fost găsit de rude plin de zânge, o ambulanță fiind solicitată prin 112.

A fost trimisă Ambulanța TIM a SMURD, cadrele medicale asigurând primul ajutor, după care au transferat victima la Urgențe.

Având în vedere starea gravă a pacientului, s-a decis transferarea acestuia la o clinică de specialitate din Iași.

"Pacientul prezenta o plagă la nivelul gâtului, cu secţiune de trahee şi esofag. Era stabil şi a fost transferat la Clinia ORL a Spitalului Sfântul Spiridon pentru investigaţii şi tratament de specialitate", a declarat Andreea Stărică, medic în cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un botoșănean care executa lucrări agricole a avut parte de o surpriză!

astăzi, 12:10
119

Bărbatul, care este din comuna Văculești, a solicitat imediat sprijinul specialiștilor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Botoșani, atunci când a dat peste un eleme...

ATENȚIE! Prundișul și drumurile în pantă dăunează grav bicicliștilor beți!

astăzi, 11:47
87

Sâmbătă, un bărbat de 53 de ani, din municipiul Botoşani, se deplasa cu o bicicletă pe raza localităţii de domiciliu. Din cauza carosabilului acoperit cu prundiş pierde controlul as...

Prieteni noi la băutură: Bătut și lăsat fără banii din buzunar!

astăzi, 11:39
88

Poliţiştii municipiului Botoşani au fost sesizaţi, duminică, de un bărbat de 42 de ani, din comuna Răuseni, despre faptul că, în timp ce se afla pe raza municipiului Botoşani, a fo...