Botoșănean rănit de hoțul pe care îl prinsese furând o oaie!

Un tânăr de 18 ani este acuzat de tâlhărie calificată, după ce i-a luat la bătaie pe cei cărora încerca să le fure oile de la stână.

Botoșănean rănit de hoțul pe care îl prinsese furând o oaie!

Incidentul violent a avut loc luni seara, la o stână amplasată în zona unui imaş din comuna suceveană Şcheia. Un apel la 112, dat de către proprietara stânei în jurul orei 22.15, îi anunţa pe poliţişti despre faptul că un cioban îl prinsese pe un tânăr de 18 ani în timp ce fura oi din ocolul stânei.

Cercetările au scos la iveală faptul că, în momentul furtului, la stână se aflau doi ciobani angajaţi, unul de 59 de ani şi celălalt de 22 de ani, ambii din judeţul Botoşani. La un moment dat, cei doi au auzit câinii lătrând şi când au ieşit afară l-au văzut în ocolul stânei pe Ionuţ B., de 18 ani, una dintre oi fiind scoasă deja în afara ţarcului. Când s-au apropiat de el, tânărul a fugit, iar ciobanii au intrat în stână pentru a anunţa telefonic proprietara despre ceea ce se întâmpla.

Potrivit Monitorul de Suceava, în momentul în care ciobanul de 59 de ani a ieşit din adăpost, tânărul venit la furat l-a lovit în cap, după care a încercat să fugă. Fiind urmărit de ciobanul de 22 de ani, fugarul a fost prins şi reţinut în stână, până la sosirea proprietarei, care a solicitat sprijinul poliţiştilor. În timpul discuţiilor, Ionuţ B. i-a ameninţat cu violenţe pe cei doi ciobani, iar pe proprietară a lovit-o cu o oală aflată la îndemână. Un echipaj al ambulanţei a sosit la faţa locului, pentru a-i acorda îngrijiri medicale bărbatului de 59 de ani, în timp ce femeia a refuzat să fie transportată la spital.

Tânărul a fost introdus în arestul IPJ Suceava, iar miercuri seara, la propunerea procurorilor, judecătorii au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
250

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
306

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
438

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...