Botoșănean internat la Psihiatrie: A distrus oglinzile mai multor mașini, a lovit un căruț în care se afla un copil mic!

Chiar dacă a fost internat la Psihiatrie, bărbatul în vârstă de 35 de ani nu a scăpat de dosar penal, acesta fiind cercetat pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Botoșănean internat la Psihiatrie: A distrus oglinzile mai multor mașini, a lovit un căruț în care se afla un copil mic!
În cursul zilei de miercuri, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe Calea Naţională se află o persoană care se manifestă agresiv.
 
Echipajul de poliţie dirijat la faţa locului a identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Suliţa, acesta fiind condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.
 
Din cercetări a rezultat că persoana în cauză, pe fondul consumului de alcool şi al unor probleme personale, a distrus oglinzile laterale a trei autoturisme parcate în zona respectivă, ulterior deplasându-se în piaţa centrală, unde a continuat să se manifeste violent, tulburând ordinea şi liniştea publică. De asemenea, a lovit un căruţ pentru copii, în care se afla un minor însoţit de mama sa. 
 
"Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faţă de acesta fiind luată măsura internării la Secţia de Psihiatrie", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Primul club de educație juridică din țară a fost înființat la Botoșani (FOTO)

Duminică, 15 Septembrie 2019
892

Pe fondul unei lipse acute din materiile studiate de elevi la clasă a celor mai elementare noțiuni din domeniul juridic, botoșăneanca Anca Colescu a fost un pionier ce a predat voluntar,  fă...

ANM: O masă de aer polar va traversa România. Se așteaptă temperaturi negative şi brumă

Duminică, 15 Septembrie 2019
1031

Meteorologii anunţă că o masă de aer polar va traversa România începând de marţi, când se va răci în jumătatea de Nord a ţării. De miercuri, răcirea se va simţ...

Marea spargere: bijuterii de 60.000 de euro furate la Rădăuți, descoperite la Botoșani!

Duminică, 15 Septembrie 2019
802

O anchetă începută la Rădăuți a devenit o adevărată poveste polițistă, cu căutări și urmăriri de bijuterii și hoți în cele două județe din nordul Moldovei, Botoșani și Suceava. Î...