Botoșănean internat la Psihiatrie: A distrus oglinzile mai multor mașini, a lovit un căruț în care se afla un copil mic!

Chiar dacă a fost internat la Psihiatrie, bărbatul în vârstă de 35 de ani nu a scăpat de dosar penal, acesta fiind cercetat pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Botoșănean internat la Psihiatrie: A distrus oglinzile mai multor mașini, a lovit un căruț în care se afla un copil mic!
În cursul zilei de miercuri, Poliţia municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că pe Calea Naţională se află o persoană care se manifestă agresiv.
 
Echipajul de poliţie dirijat la faţa locului a identificat un bărbat de 35 de ani, din comuna Suliţa, acesta fiind condus la sediul unităţii de poliţie pentru audieri.
 
Din cercetări a rezultat că persoana în cauză, pe fondul consumului de alcool şi al unor probleme personale, a distrus oglinzile laterale a trei autoturisme parcate în zona respectivă, ulterior deplasându-se în piaţa centrală, unde a continuat să se manifeste violent, tulburând ordinea şi liniştea publică. De asemenea, a lovit un căruţ pentru copii, în care se afla un minor însoţit de mama sa. 
 
"Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faţă de acesta fiind luată măsura internării la Secţia de Psihiatrie", a precizat inspector de poliție Maria Carp, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
288

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
48

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
420

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...