Botoșănean în stare gravă, după ce a băut formol!

Bărbatul ar fi încercat să se sinucidă după ce femeia cu care trăia de 10 ani l-a anunțat că îl părăsește. Botoșăneanul se află în prezent la Terapie Intensivă, în stare critică.

Botoșănean în stare gravă, după ce a băut formol!

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din județul Botoșani a ajuns în stare gravă la Spitalul Județean Suceava după ce a încercat să se sinucidă înghițind o cantitate considerabilă de formol. Se pare că acesta a încercat să-și ia zilele du­pă ce femeia cu care era împreună de aproape zece ani l-a anunțat că relația lor a luat sfârșit, scrie obiectivdesuceava.ro. Când a văzut că se simte rău, bărbatul și-a anunțat un prieten și i-a spus ce a făcut, cerându-i ajutorul. Un echipaj al Ambulanței l-a preluat și l-a transportat la unitatea spita­licească suceveană, starea pacientului deteriorându-se din ce în ce mai tare.

După o evaluare a me­dicilor urgentiști, botoșăneanul a fost diagnosticat cu intoxicație cu formol și a fost internat în stare foarte gravă la secția de Terapie Intensivă. Personalul medical care îl îngrijește este destul de reticent în ceea ce privește evoluția stării de sănătate a bărbatului.

Oamenii legii au deschis o anchetă și ur­mează să stabilească cu exactitate circumstanțele în care bărbatul de 47 de ani din Botoșani a încercat să se sinucidă cu formol, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
23

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
66

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...

Tânăr condamnat la închisoare pentru furt calificat, va sta cel puțin patru ani în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:21
87

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din Rădăuți au primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Rădăuți în dosarul privind p...