Botoşănean în pericol de moarte după ce a fost înjunghiat în inimă!

Cumplită seară de vineri pentru un tânăr botoşănean. A ajuns la Urgenţă înjunghiat în dreptul inimii, lama atingând cordul. Agresorul său a fost capturat de mascaţi.

Botoşănean în pericol de moarte după ce a fost înjunghiat în inimă!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Un conflict izbucnit spontan şi o lamă de cuţit înfiptă în piept- pare un scenariu de film dar s-a întâmplat în Botoşani vineri seară.

Un tânăr a ajuns în stare critică la Urgenţe, după ce a fost înjunghiat în inimă chiar de un prieten. Totul s-a întâmplat în urma unui conflict spontan, vineri după ora 18:00, când între Marian S. şi Constantin M. de 28 de ani, a izbucnit un conflict violent. Spontan, Marian S. şi-a înjunghiat amicul în zona stângă a hemitoracelui şi în ceafă.

Cu sângele şiroind pe spate şi piept şi rezistând datorită adrenalinei, tânărul a reuşit să fugă, ajungând în zona Gării, de unde a încercat să se urce într-un taxi pentru a ajunge la spital. Taximetriştii s-au speriat, însă, şi au sunat la 112, la faţa locului ajungând echipaje de poliţie şi un echipaj SMURD.

Tânărul a fost transportat la Urgenţe, unde medicii au decis ca acesta să fie trimis direct în sala de operaţii, realizând că lama cu care fusese înjunghiat i-a atins inima, iar acesta avea şi o hemoragie internă.

Poliţiştii au plecat în căutarea agresorului, care a fost identificat la scurt timp, însă acesta a devenit agresiv şi a ameninţat că se sinucide, la vederea poliţistilor din Serviciul de Acţiuni Speciale. Acesta a reuşit să se şi taie la mâna dreaptă, însă a fost imobilizat imediat de mascaţi, care l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. Pentru că rănile suferite de acesta nu impuneau internarea, agresorul a fost preluat de poliţiştii mascaţi şi dus la sediul Poliţiei pentru interogatoriu.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, urmând ca, în funcţie de starea victimei, anchetatorii să formuleze acuzarea iar individul de 30 de ani să fie deferit justiţiei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zilele Nordului 2017: Peste 8.000 de participanți din țară și străinătate, prezenți la festival!

astăzi, 17:01
224

8.000 de participanți a numărat ediția din acest an a Zilelor Nordului, a patra de la debutul festivalului. Dintre cele aproape 40 de concerte și evenimente de pe agenda ediției, de cele mai mari...

Botoşani: Avertizare meteo de tip cod galben!

astăzi, 16:30
785

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o avertizare cu efect imediat, ce priveşte judeţul Botoşani dar şi Iaşi, Vaslui şi Neamţ.Potrivit avertizării de tip cod galben, păn&acir...

Accident pe drumul Botoșani-Săveni! Trei mașini au fost avariate - FOTO

astăzi, 14:27
2681

Trei mașini au fost avariate, luni la amiază, pe drumul național Botoșani-Săveni, din vina unui șofer neatent.Accidentul a avut loc la ieșire din Ungureni spre Săveni. Șoferul unui autotu...