Botoşănean în pericol de moarte după ce a fost înjunghiat în inimă!

Cumplită seară de vineri pentru un tânăr botoşănean. A ajuns la Urgenţă înjunghiat în dreptul inimii, lama atingând cordul. Agresorul său a fost capturat de mascaţi.

Botoşănean în pericol de moarte după ce a fost înjunghiat în inimă!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Un conflict izbucnit spontan şi o lamă de cuţit înfiptă în piept- pare un scenariu de film dar s-a întâmplat în Botoşani vineri seară.

Un tânăr a ajuns în stare critică la Urgenţe, după ce a fost înjunghiat în inimă chiar de un prieten. Totul s-a întâmplat în urma unui conflict spontan, vineri după ora 18:00, când între Marian S. şi Constantin M. de 28 de ani, a izbucnit un conflict violent. Spontan, Marian S. şi-a înjunghiat amicul în zona stângă a hemitoracelui şi în ceafă.

Cu sângele şiroind pe spate şi piept şi rezistând datorită adrenalinei, tânărul a reuşit să fugă, ajungând în zona Gării, de unde a încercat să se urce într-un taxi pentru a ajunge la spital. Taximetriştii s-au speriat, însă, şi au sunat la 112, la faţa locului ajungând echipaje de poliţie şi un echipaj SMURD.

Tânărul a fost transportat la Urgenţe, unde medicii au decis ca acesta să fie trimis direct în sala de operaţii, realizând că lama cu care fusese înjunghiat i-a atins inima, iar acesta avea şi o hemoragie internă.

Poliţiştii au plecat în căutarea agresorului, care a fost identificat la scurt timp, însă acesta a devenit agresiv şi a ameninţat că se sinucide, la vederea poliţistilor din Serviciul de Acţiuni Speciale. Acesta a reuşit să se şi taie la mâna dreaptă, însă a fost imobilizat imediat de mascaţi, care l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. Pentru că rănile suferite de acesta nu impuneau internarea, agresorul a fost preluat de poliţiştii mascaţi şi dus la sediul Poliţiei pentru interogatoriu.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, urmând ca, în funcţie de starea victimei, anchetatorii să formuleze acuzarea iar individul de 30 de ani să fie deferit justiţiei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Două femei s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgenţe doar pentru a-şi verifica sănătatea

Duminică, 17 Decembrie 2017
707

O dovedeşte şi cazul a două femei ce au venit, duminică, din localităţile judeţului în municipiul reşedinţă de judeţ pentru a vedea parada de datini şi obiceiuri şi cu această ocaz...

Tânăr accidentat la patinoarul municipalităţii!

Duminică, 17 Decembrie 2017
2913

Tânărul, de 21 de ani, din comuna Ungureni a venit, sâmbătă, la Botoşani împreună cu mai mulţi prieteni şi au decis să meargă la patinoar. După câteva ture pe pationa...

Avertizare meteo emisă de meteorologi până luni!

Duminică, 17 Decembrie 2017
1064

Meteorologii au emis, duminică, o nouă avertizare meteo valabilă pentru aproape toate regiunile ţării.Până pe 18 decembrie, la ora 15.00, va ninge în general moderat cantitativ &...