Botoşănean în pericol de moarte după ce a fost înjunghiat în inimă!

Cumplită seară de vineri pentru un tânăr botoşănean. A ajuns la Urgenţă înjunghiat în dreptul inimii, lama atingând cordul. Agresorul său a fost capturat de mascaţi.

Botoşănean în pericol de moarte după ce a fost înjunghiat în inimă!

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Un conflict izbucnit spontan şi o lamă de cuţit înfiptă în piept- pare un scenariu de film dar s-a întâmplat în Botoşani vineri seară.

Un tânăr a ajuns în stare critică la Urgenţe, după ce a fost înjunghiat în inimă chiar de un prieten. Totul s-a întâmplat în urma unui conflict spontan, vineri după ora 18:00, când între Marian S. şi Constantin M. de 28 de ani, a izbucnit un conflict violent. Spontan, Marian S. şi-a înjunghiat amicul în zona stângă a hemitoracelui şi în ceafă.

Cu sângele şiroind pe spate şi piept şi rezistând datorită adrenalinei, tânărul a reuşit să fugă, ajungând în zona Gării, de unde a încercat să se urce într-un taxi pentru a ajunge la spital. Taximetriştii s-au speriat, însă, şi au sunat la 112, la faţa locului ajungând echipaje de poliţie şi un echipaj SMURD.

Tânărul a fost transportat la Urgenţe, unde medicii au decis ca acesta să fie trimis direct în sala de operaţii, realizând că lama cu care fusese înjunghiat i-a atins inima, iar acesta avea şi o hemoragie internă.

Poliţiştii au plecat în căutarea agresorului, care a fost identificat la scurt timp, însă acesta a devenit agresiv şi a ameninţat că se sinucide, la vederea poliţistilor din Serviciul de Acţiuni Speciale. Acesta a reuşit să se şi taie la mâna dreaptă, însă a fost imobilizat imediat de mascaţi, care l-au transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe. Pentru că rănile suferite de acesta nu impuneau internarea, agresorul a fost preluat de poliţiştii mascaţi şi dus la sediul Poliţiei pentru interogatoriu.

O anchetă a fost deschisă în acest caz, urmând ca, în funcţie de starea victimei, anchetatorii să formuleze acuzarea iar individul de 30 de ani să fie deferit justiţiei. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cetățenii au crezut că e beat, însă medicii au chemat poliția când l-au căutat în buzunare!

astăzi, 22:21
553

Cetățenii din zona Primăverii, din municipiul Botoșani, au sunat la 112 după ce l-au observat pe tânărul de 25 de ani manifestând o stare aproape de leșin.Dacă inițial au crez...

Cadre medicale chemate pentru bicicliști răniți în accidente rutiere!

astăzi, 21:27
135

Tot mai dese sunt incidentele în care sunt implicați bicicliștii, de multe ori cu consecințe grave, fapt care dovedește că persoanele care folosesc acest mijloc pentru deplasare nu conștie...

Ce se întâmplă cu duplicatul cărţii de identitate a maşinii

astăzi, 20:10
375

Un proiect promulgat din luna mai a intrat în vigoare luni, pe 16 iulie. Este vorba despre Legea nr. 109/2018 care modifică o Ordonanță a Guvernului din anul 2000 și care a apărut deja &ici...