Botoşănean implicat într-un grav accident rutier! O persoană a decedat!

Un bărbat din judeţul Botoşani a ajuns cu răni grave la spital, după ce două maşini s-au ciocnit. În accident alte două persoane au fost rănite, iar una a decedat.

 

Botoşănean implicat într-un grav accident rutier! O persoană a decedat!

   Foto: InformatiaTa.ro

Accidentul a avut loc pe DN 17, joi dimineata, la Frasin, judetul Suceava, doua persoane ramanand incarcerate in urma coliziunii a doua masini. De vina a fost un sofer care a vrut sa intoarca masina pe mijlocul drumului dar nu s-a asigurat. Masina lui a fost lovita in plin de o autoutilitara, in urma impactului violent 3 persoane fiind ranite iar alta a decedat.

Conform politistilor, Pitu Vasile de 51 ani, din Cajvana, in timp ce conducea autoturismul marca VW Golf pe DN 17, in afara localitatii Bucsoaia, avand directia de deplasare Gura Humorului catre Frasin, a efectuat manevra de schimbare a directiei de mers prin viraj la stanga, patrunzand cu fata pe spatiul din afara partii carosabile din partea stanga, perpendicular fata de axul drumului, intentionand sa efectueze manevra de intoarcere din trei miscari.

Din cauza neasigurarii corespunzatoare in momentul efectuarii manevrei de intoarcere, nu a observat aproprierea dinspre Frasin a autoutilitarei marca Mitsubishi L200 condusa de catre Ilisanu Cezar de 42 ani din Brosteni, care nu a mai putut evita impactul intrand in coliziune frontala-lateral dreapta spate cu autoturismul de mai sus.

In urma impactului a rezultat vatamarea corporala a lui Pitu Vasile, care a fost transportat mai intai la Spitalul Orasenesc Gura Humorului, unde, in urma acordarii ingrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul traumatism cranio cerebral si comotie cerebrala, dupa care a fost transportat la Spitalul Judetean Suceava, a unui tanar de 20 ani din Lapusnicu Mare,judetul Caras Severin, pasager pe bancheta din dreapta fata a autoturismului marca VW Golf, care a fost transportat la spital si a unui barbat de 43 ani din Broscauti, judetul Botosani, pasager pe bancheta stanga spate a aceluiasi autoturism, care a fost transportat mai intai la Spitalul Orasenesc Gura Humorului, unde, in urma acordarii ingrijirilor medicale, i s-a stabilit diagnosticul traumatism toraco-abdominal si ruptura de ficat, dupa care a fost transportat la Spitalul Judetean.

De asemenea, in urma impactului a rezultat vatamarea corporala grava urmata de deces a lui Pitu Iacob de 51 ani din Cajvana, pasager pe bancheta dreapta spate a autoturismului marca VW Golf.

Cercetarile sunt continuate sub aspectul comiterii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

Sursa: InformatiaTa.ro

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

USR Botoșani: Bani de reabilitări stradale și căldură în școli, la un pas de a fi dați de primarul Andrei pe campania sa electorală

astăzi, 13:33
90

În condițiile în care botoșănenii își rup mașinile de ani de zile pe străzile denivelate din Municipiul Botoșani și în condițiile în care elevii sunt puși să-...

O judecătoare a murit într-un mod stupid, la 54 de ani. ”A mai apucat să-şi sune soţul, dar…”

astăzi, 12:54
1257

Moarte stupidă, la 54 de ani, a unei judecătoare din cadrul Tribunalului Iași. Femeia a decedat marți, după ce a căzut pe scări.„Nu era bolnavă. A fost pur şi simplu un accident. Di...

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
443

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...