Botoșănean implicat într-un accident mortal, la Suceava!

Botoșănean implicat într-un accident mortal, la Suceava!

   Foto: informatiata.ro

Doua tiruri si o camioneta s-au ciocnit vineri in trafic, tirurile plonjand in gardul unei case. Soferul unuia dintre autotrenuri a ramas incarcerat, in stare de inconstienta, iar pentru extragere s-a deplasat la fata locului un modul SMURD de la Detasamentul de Pompieri, cu o autospeciala cu accesorii pentru descarcerare si o ambulanta SMURD.

Evenimentul rutier s-a produs în comuna Cornu Luncii, din județul Suceava. Conform politistilor suceveni, un barbat de 42 de ani, din municipiul Suceava, conducea autoutilitara marca Man, pe D.N 2 E, pe raza satului Baisesti, comuna Cornu Luncii. Nu a redus suficient viteza intr-o curba la dreapta, pe un carosabil acoperit cu zapada, astfel ca a pierdut controlul asupra directiei de mers, a patruns pe sensul opus, unde a intrat in coliziune frontala cu auto Mercedes Benz condus de un barbat de 62 de ani, din comuna Bilca. 

​De asemenea, L. Florin, de 36 de ani, din municipiul Dorohoi, judetul Botosani, care conducea autoutilitara marca Iveco, nu a pastrat o distanta suficienta fata de auto Man, care il preceda, intrand in coliziune fata spate cu aceasta.

Potrivit informatiata.ro, cei de la Descarcerare au avut o misiune dificila, in sensul in care au fost nevoiti sa taie elementele de caroserie contorsionate si intrate in gardul de lemn a casei respective, pentru a putea extrage victima si a o preda echipajelor medicale pentru monitorizare. Ulterior, din nefericire, personalul medical al Serviciului de Ambulanta Judetean a declarat decesul pentru soferul in varsta de 62 de ani.

 Conducatorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, rezultatele fiind de 0,00 mg/l alcool pur in aerul expirat .
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
609

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
457

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2994

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...