Botoșănean implicat într-un accident în Dorna Candrenilor!

Viteza neadaptată la condițiile unui carosabil alunecos și umed, la care se adaugă consumul de alcool. Conducătorul auto s-a ales cu dosar penal. Din fericire, evenimentul rutier s-a soldat doar cu daune materiale.

Botoșănean implicat într-un accident în Dorna Candrenilor!
Duminică, la ora 22.35, Poliţia municipiului Vatra Dornei a fost sesizată despre faptul că, pe DN 17, din comuna Dorna Candrenilor, s-a produs un eveniment rutier soldat cu pagube materiale. 
 
Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 din comuna Dorna Candrenilor, pe fondul neadaptării vitezei la condiţiile de drum, carosabilul fiind umed şi alunecos, un bărbat de 46 de ani, din judeţul Mureş, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și a intrat în coliziune laterală cu autoutilitara condusă regulamentar din sens opus de un bărbat de 30 de, ani din judeţul Botoşani.

Potrivit IPJ SUceava, cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru bărbatul de 30 de ani şi de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru bărbatul de 46 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.
 
În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de "conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe", ce va fi soluționat procedural.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
174

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
36

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
288

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...