Botoşănean desfigurat de un câine care l-a atacat pe stradă!

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din judeţul Botoşani, a ajuns la spital cu răni profunde la nivelul feţei, după ce a fost atacat de un câine.

Botoşănean desfigurat de un câine care l-a atacat pe stradă!

Incidentul a avut loc pe un drum din localitatea Băluşeni. M.A. mergea pe marginea şoselei când a fost atacat de un câine de la o stână. A fost găsit de câţiva localnici plin de sânge, într-un şanţ, în stare de semiconştienţă.

Aflat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a fost trântit la pământ de câinele care l-a muşcat de faţă de mai multe ori.

Sătenii au sunat la 112, bărbatul fiind transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe. După ce a primit îngrijiri, acesta a cerut să fie lăsat să plece, deşi exista riscul ca rănile să i se infecteze, având nevoie de îngrijiri mai îndelungate.

„Pacientul a ajuns la spital cu multiple plăgi muşcate faciale şi o plagă delabrantă, cu smulgere de ţesut moale la nivelul obrazului drept. Prezenta şi halenă alcoolică, iar după ce rana a fost tratată în serviciul nostru, acesta a plecat sub semnătură, urmând să revină a doua zi, ceea ce nu s-a mai întâmplat”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
492

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
67

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...