Botoşănean desfigurat de un câine care l-a atacat pe stradă!

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din judeţul Botoşani, a ajuns la spital cu răni profunde la nivelul feţei, după ce a fost atacat de un câine.

Botoşănean desfigurat de un câine care l-a atacat pe stradă!

Incidentul a avut loc pe un drum din localitatea Băluşeni. M.A. mergea pe marginea şoselei când a fost atacat de un câine de la o stână. A fost găsit de câţiva localnici plin de sânge, într-un şanţ, în stare de semiconştienţă.

Aflat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a fost trântit la pământ de câinele care l-a muşcat de faţă de mai multe ori.

Sătenii au sunat la 112, bărbatul fiind transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe. După ce a primit îngrijiri, acesta a cerut să fie lăsat să plece, deşi exista riscul ca rănile să i se infecteze, având nevoie de îngrijiri mai îndelungate.

„Pacientul a ajuns la spital cu multiple plăgi muşcate faciale şi o plagă delabrantă, cu smulgere de ţesut moale la nivelul obrazului drept. Prezenta şi halenă alcoolică, iar după ce rana a fost tratată în serviciul nostru, acesta a plecat sub semnătură, urmând să revină a doua zi, ceea ce nu s-a mai întâmplat”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Puncte bonus pentru șoferii cuminți în trafic!

astăzi, 14:13
126

Trei deputati ai PSD-ALDE au initiat un proiect de lege prin care se propune ca soferii care nu au fost sanctionati si nu au cumulate puncte de penalizare in cursul unui an sa primeasca anul urmator d...

Și băut, şi fără permis, depistat de polițiștii de frontieră botoșăneni în trafic!

astăzi, 13:48
170

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Botoşani au depistat în trafic un cetățean român care conducea un autoturism, deși nu avea permi...

Contre în cadrul Consiliului Judeţean, de la o declaraţie politică susţinută în cadrul şedinţei ordinare

astăzi, 13:02
228

Mirela Saucă a susţinut că este dreptul unui consilier judeţean de a face o declaraţie politică şi a ţinut un discurs despre bilanţul dezastruos al politicii duse de alianţa PSD-ALDE. ...