Botoşănean desfigurat de un câine care l-a atacat pe stradă!

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din judeţul Botoşani, a ajuns la spital cu răni profunde la nivelul feţei, după ce a fost atacat de un câine.

Botoşănean desfigurat de un câine care l-a atacat pe stradă!

Incidentul a avut loc pe un drum din localitatea Băluşeni. M.A. mergea pe marginea şoselei când a fost atacat de un câine de la o stână. A fost găsit de câţiva localnici plin de sânge, într-un şanţ, în stare de semiconştienţă.

Aflat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a fost trântit la pământ de câinele care l-a muşcat de faţă de mai multe ori.

Sătenii au sunat la 112, bărbatul fiind transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe. După ce a primit îngrijiri, acesta a cerut să fie lăsat să plece, deşi exista riscul ca rănile să i se infecteze, având nevoie de îngrijiri mai îndelungate.

„Pacientul a ajuns la spital cu multiple plăgi muşcate faciale şi o plagă delabrantă, cu smulgere de ţesut moale la nivelul obrazului drept. Prezenta şi halenă alcoolică, iar după ce rana a fost tratată în serviciul nostru, acesta a plecat sub semnătură, urmând să revină a doua zi, ceea ce nu s-a mai întâmplat”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Veteran de război, sărbătorit de primarul Cătălin Flutur, la împlinirea a 105 ani - FOTO

astăzi, 14:15
159

Gheorghe Baciu s-a născut fix acum 105 ani, pe data de 18 decembrie 1912.Astăzi, cu ocazia sărbătoririi venerabilei vârste, primarul Municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a dorit să...

Pieton accidentat de o maşină, după o traversare neregulamentară!

astăzi, 13:42
717

Un tânăr de 24 de, ani aflat la volanul unui autoturism ce se îndrepta dinspre benzinăria Cristal spre centrul oraşului, a acroşat un bătrân, de 82 de ani, ce se angajase n...

O parte din magistraţii botoşăneni au protestat tăcut împotriva modificărilor legislative- FOTO

astăzi, 13:37
555

Protestul vine în condiţiile în care luni dimineaţă, în mod oficial, nu s-a pus în discuţie nici un protest. Surse neoficiale susţin că la nivelul conducerii parchetelor ...