Botoşănean desfigurat de un câine care l-a atacat pe stradă!

Un bărbat în vârstă de 54 de ani, din judeţul Botoşani, a ajuns la spital cu răni profunde la nivelul feţei, după ce a fost atacat de un câine.

Botoşănean desfigurat de un câine care l-a atacat pe stradă!

Incidentul a avut loc pe un drum din localitatea Băluşeni. M.A. mergea pe marginea şoselei când a fost atacat de un câine de la o stână. A fost găsit de câţiva localnici plin de sânge, într-un şanţ, în stare de semiconştienţă.

Aflat şi sub influenţa băuturilor alcoolice, bărbatul a fost trântit la pământ de câinele care l-a muşcat de faţă de mai multe ori.

Sătenii au sunat la 112, bărbatul fiind transportat cu o ambulanţă la Unitatea de Primire Urgenţe. După ce a primit îngrijiri, acesta a cerut să fie lăsat să plece, deşi exista riscul ca rănile să i se infecteze, având nevoie de îngrijiri mai îndelungate.

„Pacientul a ajuns la spital cu multiple plăgi muşcate faciale şi o plagă delabrantă, cu smulgere de ţesut moale la nivelul obrazului drept. Prezenta şi halenă alcoolică, iar după ce rana a fost tratată în serviciul nostru, acesta a plecat sub semnătură, urmând să revină a doua zi, ceea ce nu s-a mai întâmplat”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD Botoşani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mihai Ursachi revine la Ipoteşti

Joi, 20 Septembrie 2018
76

Debutând în anul 1970, Mihai Ursachi își deschide volumul Inel cu enigma cu un poem emblematic Ad lectorem:Întâia oară vei vedeaŞi vei pleca şi vei uita;C...

Majorări salariale! Ce categorie de angajați este vizată

Joi, 20 Septembrie 2018
528

Peste 28.000 de poliţişti vor beneficia de o majorare a sporului pentru risc şi suprasolicitare neuropsihică de la 5% la 10%, începând cu 1 februarie.„Dintre cei peste 28.000...

Harper Lee - Să ucizi ucizi o pasăre cântătoare

Joi, 20 Septembrie 2018
267

Profund marcată, în copilărie, de vizionarea filmului „...Să ucizi o pasăre cântătoare”, am citit cartea cu bagajul de experienţe al adultului de acum, dar cu sufletul co...