Botoșănean depistat la volan fără permis: Ca să scape, s-a prezentat drept altă persoană!

Conducătorul auto a declarat că a prezentat datele de identitate ale unui prieten, deoarece nu deţine permis de conducere.

Botoșănean depistat la volan fără permis: Ca să scape, s-a prezentat drept altă persoană!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi efectuează cercetări cu privire la un cetățean român care a fost depistat conducând un autoturism radiat din circulaţie şi pentru că nu avea permis de conducere valabil a declarat că este altă persoană.

Duminică dimineață, în jurul orei 7.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Dorohoi – I.T.P.F. Iași au oprit pentru control, pe raza localităţii de frontieră Hilişeu Horia, județul Botoşani, un autovehicul marca Citroen, înmatriculat în Germania, la volanul căruia se afla un tânăr.

La control, acesta nu a putut prezenta niciun document, dar a declarat că este cetăţeanul român I.G., în vârstă de 23 de ani, domicilat pe raza judeţului Botoşani.

"În vederea stabilirii identităţii persoanei, colegii noştri au efectuat verificări specifice în urma cărora au stabilit faptul că acesta este cetățeanul român B.T., în vârstă de 28 de ani, domicilat pe raza judeţului Botoşani, iar autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie de autorităţile germane. Cu privire la cele constatate, conducătorul auto a declarat că a prezentat datele de identitate ale unui prieten, deoarece nu deţine permis de conducere", a precizat purtătorul de cuvânt din cadrul S.T.P.F. Botoşani, subcomisar de poliţie Minodora Răcnea.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi fals privind identitatea.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de zeci de mii de lei și 10 permise confiscate de polițiști la Botoșani!

astăzi, 17:56
11

 În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu jand...

„Un copac pentru viitorul nostru!”- activitate de promovare a împăduririi la școala din Albești! (Foto)

astăzi, 17:21
22

Protejarea mediului înconjurător a fost mereu una dintre grijile elevilor și cadrelor didactice de la Școala Gimnazială nr. 2 din Tudor Vladimirescu, comuna Albești. Având în ve...

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
559

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...