Botoșănean arestat preventiv după ce și-a violat prietena de pahar!

Un bărbat din județul Botoșani este acuzat de viol, victima fiind o femeie care l-a angajat pentru a-l ajuta la treburile din gospodărie.

Botoșănean arestat preventiv după ce și-a violat prietena de pahar!

Procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Falticeni au dispus trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv, a lui Petru Cozma pentru infractiunile de viol si violare de domiciliu.

Individul, in noaptea de 31 iulie spre 1 august, in jurul orei 03.00, a patruns fara drept in curtea persoanei vatamate M.L. apoi in locuinta sa, unde, prin constrangere a intretinut raporturi sexuale cu aceasta.

Barbatul este originar din judetul Botosani iar femeia l-a primit la munca la ea in gospodarie, in localitatea Dolhasca. Dupa 2 saptamani acesta s-a mutat la niste vecini insa trecerea pe la aceasta si consuma alcool impreuna cu ea.

La un moment dat, pe fondul consumului excesiv de alcool, barbatul si-a violat prietena de pahar folosind forta iar femeia l-a reclamat la Politie.

Luat la intrebari, botosaneanul si-a recunoscut fapta dar a motivat in fata anchetatorilor ca era atat de beat incat nu a mai stiut ce face.

Sursa: InformatiaTa de Suceava

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cumperi un apartament cu loc de parcare? Iată ce trebuie să știi

astăzi, 08:07
120

Pentru cei mai mulți dintre noi, cumpărarea unui apartament reprezintă cea mai importantă achiziție pe care o facem pe parcursul vieții. Tocmai de aceea trebuie să ne informăm cu privire la ac...

Impresionant, despre sfințenia unui mare călugăr al Botoșanilor: Canonizare întârziată - VIDEO

astăzi, 07:23
136

L-am intalnit si eu pe Parintele Paisie Olaru in pelerinajele facute la Ma­nastirea Sihastria si Schitul Sihla singur, cu colegii de soala si in spe­cial cu vrednicul de pomenire Parintele Pro...

Dumitru Ivan: Noi şi Europa

astăzi, 07:16
71

Noua apariţie editorială ce poartă semnătura d-lui Laureanţiu C. Maftei, întitulată Pagini din Istoria României în context european - consideraţiuni şi comentarii, îşi...