BMW condus de un bărbat beat, pe contrasens! A lovit trei maşini! FOTO

Un bărbat care a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice a lovit un alt autoturism, după ce a pătruns pe contrasens, pe Bulevardul Mihai Eminescu. Şoferul şi-a continuat drumul, avariind alte două autoturisme.

BMW condus de un bărbat beat, pe contrasens! A lovit trei maşini! FOTO

Bărbatul, de aproximativ 40 de ani, se deplasa la volanul unui BMW, înmatriculat în Suceava, dinspre Colegiul Naţional "A.T. Laurian", iar când a ajuns la intersecţia cu strada Mihail Kogălniceanu a pătruns pe contrasens, lovind un VW Golf care circula regulamentar, condus de Radu Grigoraş, patronul RVG.

Bărbatul din BMW şi-a continuat drumul, dar a mai lovit alte două maşini parcate, fiind oprit de mai mulţi trecători care au sunat la 112, la faţa locului ajungând poliţiştii, dar şi jandarmii.

Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o concentraţie de 0.71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

El le-a spus poliţiştilor că maşina este a mamei sale şi că la volan ar fi fost fratele său, care se află însă la Focşani.

A fost dus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Accidentul s-a soldat, din fericire, doar cu pagube materiale. 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Audi în valoare de peste 73.000 lei furat din Italia, oprit la Stânca!

astăzi, 12:25
22

În data de 28 martie 2023, în jurul orei 05.50, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca - I.T.P.F. Iași, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare...

Singurul candidat înscris pentru postul de manager al Spitalului „Mavromati” a fost respins!

astăzi, 12:11
182

Pentru postul de manager al Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani o singură persoană și-a depus dosarul de înscriere în concurs.În urma verificării dosar...

Medic, despre cel mai mare pericol în AVC: ”Fiecare minut, fiecare oră înseamnă scăderea şansei de recuperare a pacientului”

astăzi, 11:56
149

Profesorul Gheorghe Iana, doctor în medicină, afirmă că este important ca pacienţii, dar şi familiile acestora să înveţe să recunoască simptomele unui accident vascular cerebral (...