Betonieră "izbită" de un autoturism Polo într-o intersecție. Șoferul autoturismului are 80 de ani!

Un botoșănean aflat la volanul unei betoniere a fost implicat într-un accident rutier. Un autoturism Polo, condus de un sucevean în vârstă de 80 de ani, s-a izbit în betonieră.

Betonieră "izbită" de un autoturism Polo într-o intersecție. Șoferul autoturismului are 80 de ani!

   Foto: suceavanew.ro

Un şofer în vârstă de 80 de ani a intrat cu autoturismul pe care îl conducea într-o betonieră, din cauză că nu a acordat prioritate la intersecţia a două drumuri. Accidentul s-a petrecut miercuri dimineaţă, în jurul orei 9.00.

Din cercetările preliminare ale poliţiştilor rutieri rezultă că Valerian H., în vârstă de 80 de ani, din municipiul Rădăuţi, aflat la volanul unui autoturism VW Polo, nu a acordat prioritate într-o intersecție, ignorând indicatorul „Stop”. De pe drumul cu prioritate venea autoutilitara Scania condusă de un şofer în vârstă de 33 de ani, din comuna Mihăileni, judeţul Botoşani.

Potrivit Monitorul de Suceava, autoturismul a fost lovit de vehiculul greu în partea lateral stânga. Singura persoană care a acuzat leziuni a fost o femeie în vârstă de 66 de ani, din Arbore, pasageră în autoturism. Aceasta a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul municipal Rădăuţi, unde i s-a pus diagnosticul preliminar de traumatism toracic.

Ambii şoferi implicaţi în accident au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi continuă cercetările.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Iohannis respinge modificarile aduse Legii Educatiei din cauza articolelor privind "minoritatile lingvistice"

astăzi, 18:15
130

Presedintele Klaus Iohannis a retrimis in Parlament pentru reexaminare Legea pentru modificarea Legii educatiei nationale. Prin aceasta se modificau dispozitiile ce reglementeaza infiintarea, reorgani...

Drept la replică: Girl Up! Camp

astăzi, 07:00
197

Tabăra Girl Up! a pornit de la dorința unor adolescenți români de a contribui la binele societății lor. Cei șapte absolvenți FLEX ce organizează această tabără vor o Românie &ic...

Parteneriat public-privat pentru proiectul autostrazii Tg. Neamt - Iasi - Ungheni

Marţi, 17 Iulie 2018
615

Pana la sfarsitul anului, aproximativ 15 proiecte de parteneriat public-privat vor fi demarate, incusiv pentru trei autostrazi, a precizat Darius Valcov, consilier al prim-ministrului."In Rom...