Bețivi în trafic! Chiar dacă amenzile sunt dure, botoșănenii tot urcă la volan după ce beau câteva pahare

Numeroase accidente rutiere au ca principal motiv alcoolul la volan. Cu toate acestea, sunt șoferi care nu dau semne că ar ține cont de viața lor și a celorlalți participanți la trafic atunci când urcă la volan în stare de ebrietate.

Bețivi în trafic! Chiar dacă amenzile sunt dure, botoșănenii tot urcă la volan după ce beau câteva pahare
Sâmbătă, poliţiştii rutieri au oprit pentru control, pe drumul naţional DN 29C, pe raza localităţii Vîrfu Câmpului, un autoturism condus de un bărbat de 35 de ani. Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând valoarea de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, a fost condus la o unitate spitalicească unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

La miezul nopții de sâmbătă spre duminică, poliţiştii Secţiei de poliţie rurală nr. 1 Botoşani, au depistat în trafic, pe drumul judeţean D.J. 208H, pe raza comunei Corni, judeţul Botoșani, un autoturism condus de un bărbat de 50 ani, din comuna Vorona. În urma testării alcoolscopice a conducătorului auto, a rezultat valoarea de 0.87 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească unde i s-au recoltat probe biologice de sânge. De asemenea, în urma interogării bazelor de date, s-a stabilit că autorizaţia provizorie de circulaţie a autoturismului are termenul de valabilitate expirat din data de 15.02.2018.
 
Duminică, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 5 Mihăileni, au depistat în trafic, pe drumul naţional D.N. 29C, pe raza comunei Vîrfu Câmpului, un tânăr de 24 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea un autoturism. Conducătorul auto a fost testat alcoolsopic, valoarea indicată fiind de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
 
În cele trei cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, precum și  punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat, în cazul șoferului din Vorona.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
109

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
610

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
75

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...