Beat și fără permis, tras pe dreapta de polițiștii de frontieră înainte de a provoca o nenorocire!

Un tânăr din județul Botoșani a fost oprit în trafic de polițiștii de frontieră pentru un control, dar oamenii legii și-au dat seama imediat că acesta este băut. În plus, au descoperit că tânărul nu posedă nici permis de conducere.

Beat și fără permis, tras pe dreapta de polițiștii de frontieră înainte de a provoca o nenorocire!

În data de 27 martie a.c., în jurul orei 01.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Româneşti au oprit în localitatea Bădiuţi, judeţul Botoşani, un autoturism marca Opel, înmatriculat în România.

La volanul autoturismului se afla cetăţeanul român Valentin S., de 35 de ani, domiciliat în judeţul Botoşani. La solicitarea documentelor pentru control poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul emana halenă alcoolică.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că tânărul nu deţine permis de conducere. A fost solicitat un echipaj din cadrul Poliţiei Ştefăneşti, care în urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a constatat că acesta are o îmbibaţie alcoolică de 0,50 g/l alcool în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Judeţean “Mavromati” Botoşani, în vederea recoltării probelor biologice.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
53

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
113

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
206

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...