Beat, a terminat cursa în gard! Șoferul a ajuns la spital

Alcoolul la volan produce pagube! Un șofer de 37 de ani a distrus mașina, dar și gardul unei locuințe, după ce a pierdut controlul volanului.

Beat, a terminat cursa în gard! Șoferul a ajuns la spital

   Foto: Arhivă

În cursul zilei de duminică, în jurul orei 16.10, C.L., de 37 de ani, din comuna Havârna, judeţul Botoşani, conducea un autoturism  pe drumul comunal DC 1D, pe raza comunei. Pe fondul neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, conducătorul auto a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă pe sensul opus şi s-a izbit într-un gard al unei locuinţe.

În urma accidentului, conducătorul auto a fost preluat de un echipaj medical și transportat la Spitalul municipal Dorohoi, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, valoarea indicată fiind de 0,81 mg/l alcool pur în aerul expirat şi i-au fost recoltate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

"În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă și conducerea unui autovehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe", informeaza IPJ Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Exercițiu cu forțe și mijloace în teren al pompierilor ISU în municipiile Botoșani, Dorohoi Săveni! (Foto)

astăzi, 21:18
83

În același timp, au fost cuprinse de flăcări o stație de transfer deșeuri din municipiul Dorohoi și o vulcanizare din orașul Săveni.Acesta a fost scenariul unui exercițiu cu forțe ...

Acțiune de prevenție a polițiștilor în stațiile CFR Botoșani și Leorda, au discutat și cu călătorii din trenuri! (Foto)

astăzi, 21:07
53

În cadrul activităților desfășurate au fost transmise recomadări cu privire la comportamentul pe care trebuie să îl adopte cetățenii pentru a nu deveni victime ale faptelor antisoc...

„Satul meu în cărți și ie”, activitate dintr-un proiect care a reunit școli din județul Botoșani și Republica Moldova (Foto)

astăzi, 20:22
202

Școala Gimnazială Nr. 1 Albești, Școala Gimnazială Nr. 1 Sulița și Gimnaziul Step-Soci, raionul Orhei din Republica Moldova au desfășurat o nouă activitate în cadrul proiectului transf...